Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 25 Februarie 2020 - 2698 vizitatori azi
Campioni si capitani.

In 21 decembrie,  de la ora 16.00 va avea loc lansarea cartii "Campioni si capitani" care ii pune in valoare pe patru dintre cei mai buni sportivi ai judetului nostru din ultimii ani. Cartea scrisa de profesorul si jurnalistul Vasile Jimborean ii prezinta pe Mihaela Steff-Meriutiu(tennis de masa ), Lazarut Monica(ski fond), Carmen Mican (handball) si Sergiu Costin (fotbal) -capitanul echipe campioane Otelul Galati. In 650 de pagini Vasile Jimborean face o prezentare detaliata a activitatii sportive si nu numai a celor 4 bistriteni care au adus faima acestor meleaguri in tara si strainatate. Evenimentul lansarii cartii va avea loc la Sala de tenis de masa "Gheorghe Bozga" din Bistrita dupa care cei prezenti vor putea asista la un spectacol de dans sportiv si demonstratii de tenis de masa cu participarea unor campioni nationali.

    Cei care l-au cunoscut pe Gheorghe Bozga vor avea posibilitatea sa mai cumpere cartea document despre marele antrenor emerit oferita de catre sotia acestuia iar banii colectati vor fi donati pentru ajutorarea unui tanar bistritean cu insuficienta renala obligat sa faca saptamanal mai multe dialize.

 

Marius Chiuzan.

1 comentariu1470 vizualizări20 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0