Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Miercuri 23 Septembrie 2020 - 38838 vizitatori azi
Trofeului"Valeria Motogna Bese" pleaca la Budapesta si Sighisoara.

In urma disputarii jocurilor din etapa a treia a primei editii a Trofeului"Valeria Motogna Bese", competitia handbalistica internationala  destinata juniorilor unu si-a desemnat castigatorii. Pe durata unui an la fete, cupa a intrat in posesia celor de la H.C.Budapesta, in timp ce baietii de la Centrul Olimpic Sighisoara au fost cei care au castigat prima editie a trofeului. Cupele si medaliile au fost inmanate castigatorilor de catre multipla campioana nationala si internationala a Romaniei, bistriteanca Valeria Motogna Bese.

Spectatorii care au umplut sala la refuz, au aplaudat cu obiectivitate si fair play evolutia tinerelor talente handbalistice , contribuind astfel la indeplinirea obiectivului trofeului......Reintoarcerea la hanbal.

Cupele fiind transmisibile, iubitorii de handbal din Bistrita, au garantia ca cele mai bune echipe  ale editiei intai vor reveni in mica cetate  a handbalului.

 

S.P.

0 comentarii2107 vizualizări08 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0