Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 23 Februarie 2020 - 11954 vizitatori azi
S-a inaugurat Pista de schi fond si poligonul de biatlon la Piatra Fantanele!

Sambata,28 ianuarie 2012 s-a inaugurat Pista de schi fond si poligonul de biatlon  la Piatra Fantanele! Dupa ani de munca si antrenamente pe partii improvizate, la initiativa antrenoarei Rodica Dragus, DJTS impreuna cu CSM, LPS si comanda Brigazii 81 Mecanizata au pus umarul la amenajareea unei piste de schi fond si a unui poligon de tragere la Piatra Fantanele. Banii necesari acestei realizari, respectiv 7.000 de lei  au venit de la Consiliul Judetean, si s-au folosit  pentru carburant, lemnul pentru construirea unor podete si zone de trecere peste santurile din aceasta zona. Unitatea militara a pus la dispozitie utilajele necesare amenajarii pistei si a omologat poligonul. La sfarsitul lunii decembrie lucrarile au fost finalizate, pista si poligonul fiind corespunzatoare normelor de competitii. Este pentru prima data cand Consiliul Judetean se implica financiar intr-un astfel de proiect, iar reusita nu face decat sa atraga interesul Consiliului Judetean de a se implica si pe viitor in asemenea proiecte.

 Evenimentul a fost marcat prin organizarea concursului interjudetean de deschidere al sezonului la schi fond si biatlon de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret impreuna cu Liceul cu Program Sportiv Bistrita si Clubul Sportiv Municipal.

La linia de start a concursului interjudetean de inaugurare au participat aproximativ 100 de sportivi de la 4 cluburi: CSS Vatra Dornei, CSS Baia Sprie, CSM Bistrita si LPS Bistrita. Competitia s-a derulat doua zile, pe 4 catetorii de varsta, la fete si baieti, atat la schi fond, cat si la biatlon, organizarea dovedindu-se foarte buna, fara incidente de niciiun fel.

 Evenimentele s-au desfisurat intr-un splendid peisaj hibernal. Am apreciat faptul ca doamna Rodica Dragus nu si-a asumat in totalitate aceasta realizare si a precizat ca nu era posibila fara aportul tuturor colegilor dansei.

Ceea ce am mai apreciat este faptul ca angajatii CSM au fost prezenti toti, indiferent de functia sau postul ocupat. Cu aceasta ocazie au socializat doua zile avand alaturi si familia. Este foarte important ca acesti oameni au timp si disponibilitate pentru astfel de actiuni,ca stiu si nu au timp de ura cand viata nu-i decat o picatura intre acest moment si celalalt! Oamenii de sport de performanta petrec putin timp cu familia de accea folosesc astfel de momente pentru a avea familia alaturi de ei. Multumesc celor care au facut posibil sa petrec 2 zile intr-o companie superba si un mirific peisaj de iarna!!!!!!!!!!

 

 

Cu mult drag si respect,

prof. Maria POP, Scoala Gen. Nr.1, Bistrita

1 comentariu1946 vizualizări30 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0