Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 25 Februarie 2020 - 2836 vizitatori azi
Super performanta la box: 3 Campioane, 4 Vicecampioane si 3 medalii de bronz, obtinute de fetele lui Nicu Zapartan.

La sfarsitul saptamanii a avut loc la Buzau campionatul national de box feminin unde CSM Bistrita a paricipat cu un numar de 13 fete si de unde sau intors cu un numar impresionant de medalii.
     Trei Campioane, 4 vicecampioane si 3 medalii de bronz, rezultate foatre bune ceea ce arata din nou daca era cazul de valoarea boxului bistritean. Campioanele Romaniei sunt,COSMA CRISTINA, SENI ANDREEA, LACATUS PAULA, vicecampioanele NUTIU CAMELIA, BUGNAR DENISA, MOLDOVAN EMILUTA, LEHACI MONICA iar medaliile de bronz au fost obtinute de MOGA LAURA, TURC ANA-MARIA, BACIU IONELA. Rezultate mari obtinute cu multa munca si sacrificii de niste fete care viseaza aurul olimpic telul suprem pentru fiecare sportiv. Antrenorul emerit NICOLAE DUMITRU ZAPARTAN - multumeste tuturor celor care sau implicat in succesul pe care l-au obtinut aceste fete si aici ma refer la conducerea clubului, Maria  Samartean, Marius Bachner, colaboratorilor mei Burz Alexandru si Cristian Ciurar, parinti, profesori de la scolile LPS BISTRITA, SC.GEN. MIHAI EMINESCU NASAUD, BUDACU DE SUS,  deoarece este o mare performanta sa obtii un numar asa de mare de medalii la o competitie de acest nivel mai ales ca acest campionat era si criteriul de selectie pentru campionatele Europene, Mondiale si Olimpiada de la Londra 2012. Inca o data le felicit si le doresc multa sanatate si mult succes in continuare.

 

 

 

foto - arhiva Bistritanews.ro

1 comentariu2450 vizualizări19 februarie 2012
rss 2.0
rss 2.0