Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 02 Martie 2021 - 17678 vizitatori azi
Concurs de schi fond la Dealul Cocosului.(25 de poze)

In plin sezon competitional, schiorii fondisti legitimati la L.P.S. Bistrita si C.S.M. Bistrita, antrenati de Dragus Rodica, Ilie Maria si Popandron Viorel s-au intrecut in probe individuale si stafete cu ocazia Zilelor Zapezii organizate de Primaria Municipiului Bistrita la Aerodromul din Unirea.

     Printre participanti s-au numarat numerosi multipli campioni nationali (Dragus Paul, Cioanca Alin, Ilie Radu, Capata Daniela, Nemes Ionela), cat si numerosi incepatori, viitoare sperante ale schiului fond Bistrita (Iacob Ingrid, Seretan Adriana, Spuma Andrei, Andreica Giorgiana, Andreca Georgiana si Andreca Dumitrita).

      Promovati de antrenorul Popandron Viorel s-au aliniat la start si veteranii schiului fond bistritean, inclusiv antrenorii acestei sectii. Proba a fost castigata de catre Ilie Sorin, la barbati si Ilie Maria, la fete, urmata de Dragos Rodica locul al II-lea si Nemes Ioana locul al III-lea.

       Printre participanti la categoria veterani s-au mai numarat Radu Gabor clasat pe locul II, iar Viorel Popandron locul III, Nicolae Gheorghe locul IV, Relia Lucian locul V.

       In saptamana care urmeaza cei mai buni dintre schiorii bistriteni vor urca la Piatra Fantanele la baza de pregatire a Liceului cu Program Sportiv, urmand apoi sa plece in luna martie la Campionatele Nationale, atat la schi-fond, cat si la bialton, de unde speram sa ne intoarcem cu numeroare medalii, atat la probele individualem, cat si la probele de stafeta.

 

CLASAMENT LA CATEGORIILE DE COPIII:

Copile 1999-2000:                                                 

Loc:   I     IACOB INGRID L.P.S.

          II   ANDREICA GIORGIANA  B.B.

          III  CIUREA IULIA  B.B.

 

Copile 2001-2003:

Loc:    I    SERETAN ADRIANA B.B.

           II   ANDRECA GEORGIANA B.B.

           III  ANDRECA DUMITRITA B.B.

 

Copiii 1999-2000:

Loc:    I    SPUMA ANDREI B.B.

           II   PURCIL IONUT B.B.

           III  CALDARE CLAUDIU B.B.

 

Copiii 2001-2003:

Loc     I     CIUREA NICOLAE B.B.

           II    TIGAROI IONUT B.B.

           III   PAVEL MITICA B.B.

 

  La categoriile cadeti, cadete, juniori, junioare a fost un concurs demonstrativ.

 

 

 

foto - Marius Chiuzan.

0 comentarii3458 vizualizări21 februarie 2012
rss 2.0
rss 2.0