Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 01 Martie 2021 - 17136 vizitatori azi
Karate Kyoukushin Bistrita are un sportiv calificat la Europene!

La finalul acestei saptamani, Sala Polivalenta din Bistrita  a gazduit Campionatul National de karate Kyokushin copii, juniori si tineret. Aproximativ 300 de karatisti de la cele mai tari cluburi din tara au fost prezenti si au reusit sa incante publicul prezent. Antrenorul clubului bistritean, sensei Radu Sangeorzan a marturisit ca a fost o competitie extrem de disputata si obositoare care s-a intins pe parcursul unei zile intregi, datorita numarului mare de participanti.

Desi concursul a fost unul de-a dreptul obositor atat pentru sportivi cat si pentru oficiali, antrenorul Sangeorzan a declarat ca toata lumea s-a aratat multumita de modul cum se face sport la Bistrita. "Concursul in sine a fost foarte bine pregatit, a fost foarte bine privit insa datorita neitelegerilor unor instructori mai tineri care nu au inteles exact sistemul de inscriere sa prelungit inceperea competitiei si din cauza asta abia la ora 22.00 sa terminat"

Urmatoarea etapa de campionat national va fi cea dedicata sportivilor din grupa de varsta 16-18 ani. Aceasta se va desfasura la Targu Mures si Karate Kyokushin Bistrita va fi prezenta cu un numar mare de sportivi.

 

 

 

O.C.

 

 

Update - Sambata 10 martie 2012, la Sala Polivalenta din Bistrita, s-au desfasurat finalele Cmpionatului National de karate kyokushin, pentru copii,juniori si tineret, la care au participat un numar de 290 sportivi de la 11 cluburi din tara. In urma intrecerilor, sporivii de la C.S. Karate Bistrita, club organizator al competitiei, au cucerit un numar impresionant de medalii -47. Multumim pe aceasta cale tuturor celor implicati in activitatea de selectie, educatie si sustinere materiala a sportivilor bistriteni.

                              Antrenor emerit Radu Sangeorzan

 

 

foto-arhiva Bistritanews.ro

1 comentariu2457 vizualizări12 martie 2012
rss 2.0
rss 2.0