Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 09 Martie 2021 - 6700 vizitatori azi
Memorialul "Cupa Kadar Antal" la gimnastica masculina.(25 de poze)

Memorialul "Cupa Kadar Antal" la gimnastica masculina se desfasoara de mult timp la Targu Mures dar anul acesta a fost inclus in programul competitiilor oficiale ale Federatiei Romane de Gimnastica. Se organizeaza primavara, inaintea Campionatelor Scolare Nationale de Gimnastica si participa la concurs cei mai tineri gimnasti, JUNIORI 4, nivel I si II. Anul acesta s-a desfasurat sambata, 17 martie 2012, fiind prezenti 115 gimnasti de la 8 cluburi din tara: CSS Timisoara, CSS Buzau, CSS Brasovia Brasov, CSS Sfantu Gheorghe, LPS Bistrita, CSS Sibiu, CSM Cluj si LPS"Szasz Adalbert" Tg. Mures.

Competitia a fost organizata de LPS"Szasz Adalbert" Tg. Mures cu sprijinul primariei si al parintilor, in memoria fostului gimnast Kadar Antal care in anii 60-70 a cucerit 27 de titluri nationale, a fost de 7 ori campion absolut al ROMANIEI avand si participari la importante competitii internationale.

Locul I a fost castigat de echipa CSS Timisoara, Locul II- LPS Bistrita, Locul III- CSS Bibiu. Antrenorii au primit medalii, diplome, plachete.  Am vazut generatia de antrenori "cu experienta" in gimnastica alaturi de generatia tanara care s-a incumetat sa ramana ( nu se stie pentru cat timp) in tara. Multi au plecat in cautarea unui salariu adecvat peste hotare, pentru ca e bine de stiut ca un profesor care face performanta are acelasi salariu ca un profesor obisnuit. Diferenta este ca in performanta se lucreaza si sambata si nu sunt vacante! Kadar Antal a fost rapus de cancer dar sotia lui a luptat ca omul, sotul si gimnastul Kadar Antal sa ramana in memoria urmasilor. Ea a oferit dulciuri si o masa gimnastilor implicati in concurs. La sfasitul concursului s-au prezentat dansuri sportive, dansul majoretelor. A fost o actiune reusita care a necesitat implicare si daruire din partea gazdelor si a participantilor. SUCCES gimnastilor la Campionatele Scolare Nationale din aprilie!!!

 

Prof Maria Pop.

0 comentarii2541 vizualizări19 martie 2012
rss 2.0
rss 2.0