Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Miercuri 03 Martie 2021 - 9018 vizitatori azi
Mihaela Steff - "Bistrita este casa mea...."

Finalul de saptamana care se apropie, va gasi sala de tenis de masa "Gheorghe Bozga" plina de copii si cadeti, asta pentru ca se va desfasura cupa Bistrita IN Memoriam celui care a fost antrenorul merit Gheorghe Bozga. Peste 240 de sportive, cu varste cuprinse intre 8 si 18 ani vor participa la aceasta prestigioasa-deja-competitie pe plan national si international. Pe langa sportivii clubului bistritean se vor afla si multi alti tenismeni din Italia, Franta, Spania, Cehia , Belarus, Ungaria, Ucraina, Serbia si bineinteles Romania. Antrenorii bistriteni Marian Filipasi si Emilian Bulbuc sunt optimisti in ceea ce priveste rezultatele pe care tenismenii pregatiti de ei le vor obtine. Totodata acestia au mai marturisit ca toti oaspetii prezenti la Bistrita sunt de-a dreptul incantati de conditiile si modul cum au fost primiti.

Pe langa micutii tesnismeni prezenti la Bistrita , multipla campioana Mihaela Steff era si ea in sala care poarta numele celui care ia indrumat pasii inspre sportul cu mingea de celluloid.  

"Bistrita este casa mea, am revenit pe pamanturile natale, am reinceput de un an jumate sa joc tennis si o fac cu mare placere in sala unde am crescut si unde am  invatat practice sa joc tennis. Gandul la domnul Bozga ramane permanent in mintea noastra , clar naste emotii acest concurs chiar daca nu particip la el, dar inevitabil ma duce cu gandul la multele momente minunate pe care le-am trait alaturi de dansul si victorii nenumarate. Sper ca si acesti copii sa isi dea seama ce a insemna domnul Bozga pentru tenisul de masa bistritean si romanesc si pe plan mondial si sa trateze cu respect acest concurs" a spus vizibil emotionata Mihaela Steff.

Vineri dimineata de la 09.00  va incepe competitia propriu zisa , toti bistritenii sunt asteptati in sala de tennis de masa a Clubului Sportiv Municipal din Bistrita, pentru un spectacol de calitate, din lumea sportului cu paleta mica.

 

O.C.

0 comentarii2471 vizualizări21 martie 2012
rss 2.0
rss 2.0