Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Sambata 06 Martie 2021 - 5168 vizitatori azi
In Memoriam GHEORGHE BOZGA, concurs international la Bistrita !(15 poze)

Sala de tenis de masa din parcul municipal din Bistrita, poarta numele marelui antrenor emerit Gheorghe Bozga. Unul dintre cei mai buni tehnicieni din istoria tenisului de masa romanesc, trecut in nefiinta pe data de 11 noiembrie 2010, la doar 58 de ani. Prin mana sa au trecut mari campioni ai Romaniei, precum Calin Creanga, Mihaela Steff, Adrian Crisan si Bernadette Szocs. In Memoriam, in perioada 23-25 martie se desfasoara turneul international de tenis de masa dotat cu Cupa Bistrita. Peste 230 de sportivi din 9 tari sunt prezenti la Bistrita si vor incerca pe parcursul a doua zile, atat cat va tine competitia, sa arate un tenis de calitate, asa cum ii invatat Ghita Bozga.

Antrenorul Marian Filipas, cel care duce mai departe stindardul ridicat de Bozga, ne-a marturisit ca sentimentul care il incearca de fiecare data cand se desfasoara aceasta competitie este unul extrem de profund si totodata foarte trist. "Stiti ca parintele tenisului de masa a fost Gheorghe Bozga si lui trebuie sa-I multumim tot timpul pentru ceea ce facem si ceea ce am reusit , o competitie care a fost inceputa timid in 1999, impreuna chiar cu cel in a carei memorie se desfasoara astazi. Obiectivele impuse tenismenilor bistriteni sunt ca deobicei, avand in vedere valoarea acestora, cat mai multe medalii, nu concepem altceva. Dar tinand cont ca sunt pentru prima data si sportivi din Franta si sportivi din Italia, pe langa cei care veneau in fiecare an din Cehia, Serbia, Belarus, Ungaria, Ucraina si Spania,varfurile noastre trebuie sa-si faca datoria, asadar sa castige cat mai multe medalii"

Toti iubitorii sportului cu mingea de celuloid sunt asteptati in acest sfarsit de saptamana la sala de tenis de masa "Gheorghe Bozga" pentru a vedea o competitie de calitate cu sportivi de calitate si a vedea ce inseamna sa-ti dedici o viata intreaga acestui sport, asa cum a facut-o Ghita Bozga !

O.C.

0 comentarii3017 vizualizări23 martie 2012
rss 2.0
rss 2.0