Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 09 Martie 2021 - 5218 vizitatori azi
Gloria Bistrita - Muresul Deva, meci relaxant care aduce Gloria din nou pe prima pozitie.

In aceasta dimineata incepand cu ora 11.00 pe stadionul din parcul municipal s-a desfasurat partida de fotbal dintre Gloria Bistrita si Muresul Deva, partida contand pentru etapa a18-a  Diviziei B la fotbal. Echipa gazda pregatita de Nicolae Manea a inceput meciul timorata, ratand mai multe ocazii atat prin Silvasan cat si prin Predescu si Cafasso. Oaspetii din Deva au reusit sa ajunga in careul bistritenilor pentru prima data abia in minutul 31 al partidei, dovedind ca au venit la Bistrita cu gandul "de a nu lua multe". Prima repriza a fost una deosebit de ambigua, parka fara vlaga doar golul marcat de Predescu reusind sa mai dezmorteasca putin atmosfera si asa destul de inghetata datorita temperaturii din termometre.

Dupa pauza echipa bistriteana a revenit de la cabine parca mai hotarata sa inscrie , pentru a reusi sa preia din nou sefia clasamentului. Asa s-a si intamplat , Gloria reusind sa marcheze inca de 3 ori, autori golurilor fiind Costache si Curtuius de doua ori. Avand in vedere faptul ca FC Timisoara, contracandidata Gloriei a reusit o victorie cu 2-1 in fata celor de la FC Olt, bistritenii s-au reinstalat pe prima pozitie a clasamentului Diviziei B.

Gloria Bistrita a jucat in urmatoarea formula Filip Lazareanu in poarta, fundasi - Vali Nastase,Alexandru Tudose, Ionut Costache si Ionut Peteleu ; mijlocasi - Paul Anton, Marius Feher, Radu Margineanu, Cornel Predescu si Fernando Cafasso ; atacanti - Critian Silvasan.Au mai intrat in joc Marius Curtuius in locul lui Marius Feher,  Daniel Stan in locul lui Cornel Predescu si Vladut Peica in locul lui Alexandru Tudose accidentat.

Arbitrii partidei au fost Teodora Albon din Clauj-Napoca, ajutata la cele doua tuse de Carmen Morariu si Ferencz Tunyogi ambii din Zalau, in vreme ce observatorii partidei au fost Iosif Vigu - Satu Mare si Traian Marchis - Zalau.

Mai trebuie precizat cu urmatoarea etapa Gloria va juca derby-ul impotriva celor de la FC Timisoara pe data de 04 aprilie.

 

 

 

 

O.C.

2 commentarii2149 vizualizări31 martie 2012
rss 2.0
rss 2.0