Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 25 Februarie 2020 - 4366 vizitatori azi
CSM Bistrita, partida magistrala in compania oltencelor din TG Jiu.

Sala Polivalenta din Bistrita a gazduit partida de handbal feminin, Divizia A seria B dintre CSM Bistrita si Clubul Sportiv Universitar Constantin Brancusi Targu Jiu, partida contand pentru etapa a 18-a. Meciul a fost unul reprogramat de Federatia Romana de Handbal, dupa ce oltencele au avut o jucatoare convocata la actiunile lotului national de junioare. Initial cei din conducerea echipei din Tg Jiu au incercat o alta reprogramare, motivand ca au noua (9) jucatoare bolnave de rubeola, insa nici regulamentul si nici conducerea CSM Bistrita nu a fost de acord cu pozitia acestora. Pana la urma partida s-a disputa si a fost una extraordinara pentru handbalistele conduse foarte bine de pe margine de antrenoarea Carmen Mican. Atat in prima repriza cat si in cea de-a doua, fetele noastre au avut meciul sub control, reusind o partida magistrala. La pauza scorul a fost net favorabil clubului bistritean, 13-7 iar la final acesta a luat proportii 33-20.Trebuie remarcat jocul echipei foarte bun in faza de aparare dar mai ales prestatia excelenta a tinerei portarite Andreea Balogh care a inchis practic poarta in nenumarate faze pe parcursul intregii partide. Golurile echipei noastre au fost inscrise dupa cum urmeaza: Vezentan, Pop (6) ; Iliesiu, Florian (4) ; Sanda,Triscas (3) ; Scridon (2) ; Sasarman, Cadar, Boiciug, Rosan, Dorhoi (1).

Antrenoarea Carmen Mican ne-a declarat ca daca si in celelalte partide exista o asa determinare ca in cea de astazi, cu siguranta ca pozitia din clasament era una mult mai sus: "A fost un meci foarte bun facut de fete, insa nu pot sa nu ma gandesc ca daca ne mobilizam la fel si in celelalte partide alta ar fi fost situatia in clasament. Felicit toate fetele pentru partida de astazi si sper sa ramana la fel de montate si in celelalte meciuri care urmeaza"

 

Desi si-a schimbat look-ul din blonda in bruneta, am descoperit-o in tribuna pe una dintre cele mai valoroase jucatoare ale clubului bistritean, Andreea Suciu, operata recent de ligamente incrucisate si menisc, de aceasta data carjele nu au mai insotito pe frumoasa handbalista. Ea se afla intr-un amplu proces de recuperare dupa operatia suferita in urma cu aproximativ o luna.

Urmatoarea partida pe care o vor disputa handbalistele de la CSM Bistrita va fin cea din data de 21 aprilie de la ora 11.00 in sala polivalenta din Bistrita.

Mai trebuie precizat ca Directia de Tineret si Sport a judetului Bistrita-Nasaud,a reusit sa vina cu o surpriza (neplacuta) acum in preajma sarbatorilor pascale pentru toti iubitorii handbalului care sunt prezenti la fiecare partida. A pus taxa de intrare  5 lei, asta fara a binevoi a anunta si conducerea CSM Bistrita care a fost foarte surprinsa de acest lucru precizand ca habar nu aveau de taxa instaurata de catre cei de la Directia de Sport. Si in acest mod in loc sa fie 2-300 de spectatori cum erau de obicei la un meci, au fost aproximativ 70-80. Felicitari oamenilor de sport din Directia de Tineret si Sport Bistrita-Nasaud care, dau dovada de lipsa totala de interes pentru sport!

 

 

Claudiu Olinca.

0 comentarii1841 vizualizări13 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0