Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 27 Septembrie 2020 - 3866 vizitatori azi
Dupa una calda , un dus rece pentru handbalul feminin bistritean!

Sambata in Sala Polivalenta din Bistrita echipa de handbal feminin a CSM Bistrita a pierdut partida de campionat in compania uneia dintre candidatele la promovare in prima liga, CS Timisoara. Desi au inceput bine meciul reusind sa ramana in plasa timisorencelor, usor-usor parca nimic nu mai mergea. Cu o jucatoare extrem de apatica, Ligia Iliesiu, cu Simina Vezentan parca mai neinspirata ca niciodata, jucatoarele pregatite de Carmen Mican au terminat prima repriza in dezavantaj, scor 13-15. Dupa pauza meciul a avut acelasi parcurs, timisorencele marcau iar bistritencele "fugeau" dupa egalare. Desi parca la mijlocul reprizei secunde am intrezarit o unda de optimism ca acest meci se poate castiga, aceasta a fost spulberata rapid, ratarile in faze simple si chiar de la 7 metrii, ne-au facut sa credem ca e greu de castigat partida.

Inevitabilul s-a produs si meciul s-a terminat in favoarea echipei vizitatoare, scor 25-23. Desi se munceste mult, se repeta faze si scheme parca la nesfarsit, desi exista seriozitate din partea staff-ului tehnic, parca ceva nu se leaga. Si atunci cand echipa vizitatoare mai este si "sprijinita" de doi fluierasi, care au uitat geografia Romaniei, nestiind ca Clujul lor natal este mai aproape de Bistrita decat de Timisoara, nu putem decat sa speram la mai bine in campionatul viitor. Avand in vedere ca mai sunt doar trei etape de disputat, nu ne ramane altceva de facut decat sa  speram ca orgoliul de jucator profesionist de handbal va face ca aceste partide sa fie castigate, asta pentru ca se poate si pentru ca iubitorii handbalului bistritean merita asta.

Multi ne intrebam ce urmeaza dupa acest final de campionat, directorul tehnic Dosan este ca si plecat, conducerea refuza sa ne dezvaluie ce ganduri au pe viitor, nimeni nu spune nimic parca vrand sa produca o surpriza, noi inca speram ca una placuta. Ar fi pacat ca Bistrita sa nu aiba o echipa in lumea handbalului, ar fi pacat ca iubitorii handbalului din Bistrita sa vada acest sport doar la televizor.

Si ca sa nu uit … cred ca a venit timpul ca orgoliile si "aerele" dintre cei din handbalul bistritean sa fie lasate la o parte, pentru ca vreti sa stiti ceva? Doar HANDBALUL are de pierdut din aceste conflicte de 2 lei din cauza unor orgolii de aceiasi valoare!!!

Asteptam cu mare interes sa vedem cand si daca se vor intampla aceste lucruri si deasemenea cand vom vedea lucurile pe fagasul lor normal, pentru ca in momentul de fata orice putem spune dar nu ca lucrurile merg in directia buna !

 

 

Claudiu Olinca.

0 comentarii2247 vizualizări22 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0