Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 21 Septembrie 2020 - 24198 vizitatori azi
Gloria traieste periculos !

Sambata la matineu, asa cum se obisnuieste intr-un campionat de fotbal la Divizia B, Gloria Bistrita a intalnit pe teren propriu penultima clasata Juvetus Bucuresti. Desi toti ne asteptam la o partida lejera, cu multe goluri, doar partea cu golurile ni s-a adeverit, partida nefiind deloc una usoara pentru jucatorii pregatiti de tehnicianul Nicolae Manea. Scorul final a fost favorabil bistritenilor 4-3, insa evolutia lui si modul cum s-a desfasurat patida a dat emotii putinilor spectatori prezenti la meci (aproximativ 400). Dupa ce bistritenii au deschis scorul prin Feher in min.18, oaspetii au reusit sa puncteze de doua ori chiar prin Damaschin, care a stabilit si scorul primei reprize, 1-2.

La pauza tehnicianul Nae Manea a facut o miscare extrem de inspirata, atunci cand a fost obligat sa-l schimbe pe Curtuius din cauza unor probleme medicale si l-a trimis in fata pe fundasul Daniel Stan, in locul acestuia intrand argentineanul Daniel Redno. Aceasta modificare se pare ca a fost cheia partidei, Stan reusind un hattrick care a facut ca golul marcat intre timp de oaspeti prin Tene, sa nu mai aiba nici o valoare.

"A fost greu. Baietii mei s-au crezut invingatori de la inceputul meciului. N-a fost asa, mai ales ca am vazut meciul lor de la Pitesti, unde si acolo au jucat foarte bine. Dupa gol, am lasat-o mai moale, lucru care nu e permis. La pauza, le-am zis ca nu e normal ca o echipa de pe primul loc sa se prezinte in halul acesta. Pentru ca orice rezultat care nu ne era favorabil dadea, vorba aia, o interpretare care nu-i corecta. Pana la urma bine ca am castigat, sunt 3 puncte. Am intalnit o echipa disperata dupa puncte, dar nu putea sa ia la echipa de pe primul loc. Eu sunt multumit de rezultat. Jocul a fost bun in anumite momente, mai putin bun in altele" a declarat la finalul partidei Nae Manea.

Presedintele Padureanu s-a aratat oprtimist la final, precizand ca era multumit si cu un rezultat de egalitate.Acesta ne-a marturisit ca nu mai exista probleme in ceea ce priveste licentierea si ca lucrurile au intrat pe un fagas normal.Mai mult de atat pe data de 24 aprilie se pare ca se asteapta o rezolvare favorabila in cazul Moraes iar atunci vor veni si banii mult asteptati in conturile clubului.

Cu alte cuvinte, Prima Liga trebuie sa fie pe faza , vine tare din spate Gloria Bistrita !

 

 

 

Claudiu Olinca.

0 comentarii1981 vizualizări23 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0