Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 25 Februarie 2020 - 2194 vizitatori azi
Ce a fost, am vazut...ce va fi, vom vedea !

Arbitrul a fluierat pentru ultima data in aceasta editie de campionat pentru handbalistele de la CSM Bistrita. Ieri la Sf Gheorghe sportivele pregatite de Carmen Mican au jucat ultima partida din campionatul National de Handbal Divizia A, sezonul 2011 - 2012.

Desi au inceput partida mai greu, echipa gazda reusind sa se desprind la 2 goluri pana in minutul ‘9, mobilizarea a fost cuvantul de baza care a caracterizat echipa CSM-ului. Handbalistele din Bistrita au reusit sa puna stapanire pe joc si incet-incet sa traseze scorul in favoarea lor. Scor care a ramas in favoarea echipei CSM Bistrita pana la pauza, 12- 14 si mai mult decat atat pana la final, 22-26. Desi arbitrii acestei partide, Nitisor si Onogea din Valcea au incercat din rasputeri sa le faca zile negre handbalistelor bistritence, acestea jucand jumatate din repriza secunda in inferioritate numerica, jucatoarele noastre si-au vazut de joc, lucru care s-a reflectat pe tabela de marcaj. Marcatoarele principale in aceasta partida au fost: Ligia Iliesiu 9, Adana Pop 7, Cadara Elisabeta si Simina Vezenta 4, Andreea Sasarman si Cristina Sanda cate un gol. Una peste alta se poate spune ca a fost o partida buna. Pacat insa ca a fost ultima !

Cortina a fost trasa peste aceasta editie de campionat, editie pe care eu unul vreu sa o sterg cu buretele cat mai repede, asta pentru ca de la inceputul ei, a pornit cu stangul. A pornit cu un "avant muncitoresc"greu de inchipuit, asta pentru ca "sefi de santier", de atunci…aveau treaba cu performanta, in sensul ca, nici vorba! A pornit rau, asta ca sa nu zic prost, pentru ca de la prima reunire a lotului deja ne si vedeam in aceiasi sala cu Gyor, Larvik si alte echipe de talie europeana. Stergem cu buretele tot ce s-a facut rau, asta ca sa nu zic din nou prost, lasam deoparte trecutul si ridicam fruntea sus sa privim spre viitor cu incredere.

Poate ca cei care au intrat de astazi in campanie electorala, oricare ar fi ei, orice cu culoare ar avea,  isi indreapta privirile spre sportul din Bistrita, asta daca vreau ca Bistrita sa fie cunoscuta si prin altceva in tara, altceva decat scandaluri, DNA si blaturi. Pot sa faca o politica extrem de importanta si extrem de benefica pana si pentru ei, POLITICA SPORTULUI ! Daca vrem cu adevarat, cu siguranta ca putem, trebuie doar sa vrem…stimabililor aflati in campanie!

Apropo, daca tot am ajuns sa ma adresez celor in campanie, mai am o remarca de facut : Lasati oameni de sport, sa faca sport...chiar daca sunt "portocalii, rosii, albastrii, verzi, galbeni " !!!

Asteptarile sunt mari, sperantele la fel …ce a fost am vazut, ce va fi vom vedea !

 

 

Claudiu Olinca.

1 comentariu2156 vizualizări11 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0