Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 31 Martie 2020 - 17322 vizitatori azi
Cupa Pro Somes la Box - anul acesta la Feldru.

In acest final de saptamana, sambata 19 mai, se va desfasura Cupa Pro Somes la box. Aceasta competitie se va tine in anul acesta la Feldru, asta pentru ca din fericire pentru cel care s-a ocupat de organizarea competitiei, antrenorul emerit Nicolae Zapartan, acesta a gasit intelegere in alte parti mai multa decat la Bistrita. Intr-o sala cocheta numai buna pentru astfel de competitii, se vor intalni peste 60 de sportivi din cele mai importante 12 cluburi de la cele mai puternice centre de box din tara. Pe langa meciurile deja traditionale de baieti, iubitorii sportului cu manusi vor avea ocazia sa asiste si la 3 meciuri de fete.

Antrenorul emerit Nicolae Zapartan ne-a declarat ca se asteapta ca toate meciurie sa fie de o calitate desosebita si spera ca pugilistii Clubului Sportiv Municipal din Bistrita sa castige cat mai multe dintre acestea. " Va fi o competitie unde se vor putea vedea meciuri de cea mai buna calitate, cu cei mai puternici pugilisti din tara. In ciuda faptului ca se desfasoata la Feldru, va fi o competitie unde vor fi prezenti multi iubitori ai acestui sport nobil, asta pentru ca efortul organizatorilor a fost mare tocmai in acest sens, de a aduce lumea la un spectacol atractiv".

Asadar daca maine nu sunteti prinsi cu alte activitati, daca cei aflati in plina campanie nu va agaseaza cu promisunile lor desarte, poate va faceti timp pentru o competitie cu adevarat importanta si cu adevarat frumoasa, Cupa Pro Somes la Box.

 

Claudiu Olinca.

0 comentarii1855 vizualizări19 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0