Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 27 Septembrie 2020 - 2978 vizitatori azi
Da calitate vietii practicand sportul recreativ.

Da calitate vietii practicand sportul recreativ-este un proiect demarat acum trei ani cand incepeam doctoratul si cand am constientizat ce trist si dureros e cand pierzi pe cineva drag si apropiat (tatal meu) datorita efectelor stresului (distresul) care rapune vieti prematur. Programul se adreseaza tuturor celor care doresc sa contribuie la obtinerea unei vieti mai bune calitativ si care doresc sa dea ani vietii si viata anilor prin de mijloace la indemana tuturor, asa cum se poate vedea si in clipul care se gaseste pe net sub aceeasi denumire. Ideea a fost de a porni o lupta daca vreti impotriva efectelor factorilor stresori, al alimentatiei supraprocesate si a sedentarismului care stau la baza deprecierii calitative a vietii omului modern si de a mediatiza efectele benefice pe care sportul recreativ le poate oferi individului uman. Desi unii isi fac palate, aduna averi inestimabile sau alte asemenea "comori" sunt departe de a trai atat de bine si de mult incat acestea sa-l si bucure pe deplin iar de cele mai multe ori aceasta orientare ii va darama cel mai de pret "cadou" al destinului si anume sanatatea. Aceasta avere o constientizam cred ca o constientizam doar atunci cand simtim durere, in momentul in care se deterioreaza. In acest sens, am initiat acest proiect si iata ca acum se afla la a III-a editie, care se numeste "New Look" si care are ca obiectiv, in acest an, "improspatarea" corporala pentru sezonul estival prin:

1. diminuarea tesutului adipos:
2. tonifierea musculaturii:
3. (re)modelarea anumitor zone "problema". 

La baza realizarii acestor obiective se vor afla activitati tip CardioGym Tae-Bo (subsemnatul), CardioGym Body-Combat (Mirela) dar si alte activitati surpriza impreuna cu mine si alaturi de colaboratorii care vor dori sa ne fie aproape in acest program si pe care bineinteles ii voi anunta la momentul potrivit.

http://www.youtube.com/watch?v=s0XqzE7dC0w

Virgil Rus.

0 comentarii2296 vizualizări23 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0