Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 25 Februarie 2020 - 5182 vizitatori azi
CLUBUL SPORTIV ILYO - LOCUL III LA CUPA TORNADO.

In data de 01-02.06.2012 a avut loc la Targul Mures cea de a treia editie a concursului "CUPA TORNADO", competitie de Taekwondo W.T.F.  ce a reunite peste 11 cluburi din tara si 270 sportivi. Clubul sportive Ilyo aparticipat cu un lot de 14 sportivi reusind sa obtina 18 medalii dintre care 11 de aur, 4 de argint si 3 de bronz. Cometitia a fost impartita in doua probe: kyeorugi (lupta) si poomsae (forme de lupta). La proba de kyeorugi s-au obtinut 11 medalii dintre care 7 medalii de aur, 1 medalie de argint si  3 medalii de bronz.  La proba de poomsae s-au obtinut 7 medalii:  4 medalii de aur si 3 medalii de argint. Aceste rezultate a plasat Clubul sportive Ilyo pe locul 3 la clasamentul general la copii pe echipe.

                   Locul I si medalie de aur la proba de kyeorugi (lupta) au obtinut sportivii: RAZVAN RITI, DENISA TIMEEA ZINVELIU, MARA IOANA URECHE. LIANA IONELA MUSTEATA,  DIANA GABRIELA FISCUTEAN, ANA MARIA GAINA,  DAN ALEXANDRU CANTOR.   Locul II a obtinut sportivul: VASILE RARES NICUSAR, iar locul III sportivii: ROBERT STEFANUTIU MURESAN , ADRIANA VIORICA URECHE si DANUT GABRIEL FOLFA.

                    La proba de poomsae (forme de lupta) locul I a fost obtinut de sportivii: STEFANUTIU MURESAN ROBERT (individual copii masculin),  STEFANUTIU MURESAN ROBERT (perechi mixt copii), URECHE  MARA IOANA (perechi mixt copii) si ZINVELIU DENISA TIMEEA (individual cadeti feminin), iar locul II de sportivii: RITI RAZVAN (perechi mixt copii), URECHE ADRIANA VIORICA (perechi mixt copii) si URECHE MARA IOANA (individual copii feminin).

                   Conducerea clubului sportiv ILYO multumeste tuturor  celor care fac posibila obtinerea uror astfel de rezultate intr-un sport olimpic: parinti, sponsori. Mentionam ca Taekwondo este singura arta martiala de contact care este in acelasi timp sport olimpic. De aceea  Taekwondo este practicat de peste 70 de milioane de sportivi din 192 de tari. Multumirea noastra este cu atat mai mare cu cat putem obtine rezultate atat de bune intr-un sport in care toti sportivii tind spre marea performanta.

                    Acum pe final de an scolar mentionam ca totii sportivii clubului au obtinut si cele mai bune rezultate la invatatura, majoritatea sportivilor fiind primii pe clasa la invatatura. Aceasta deoarece  beneficiile pe care le aduce practicarea Taekwondoului se numara: imbunatatirea starii de sanatate, a mobilitatii, a coordonarii, a puterii de concentrare si memorare, disciplinarea si organizarea eficienta a timpului! Ne mandrim prin faptul ca dezvoltam capacitatea de a fi lider a sportivilor!

0 comentarii1715 vizualizări05 iunie 2012
rss 2.0
rss 2.0