Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Miercuri 23 Septembrie 2020 - 40150 vizitatori azi
Constantin Florian este iar director la DJST. BN.(15 poze)

Subprefectul Ovidiu Frent a citit, vineri, 15 iunie, ordinul de repunere in functie a fostului director al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret - Constantin Florian.

Dupa o perioada de trei ani in care DJST a fost condusa de prof. Raoul Stefan Zanca, in urma unui decizii a Agentiei Nationale pentru Tineret si Sport (ANTS), semnata de deja demisa Doina Melinte, ce avea ca motivare sentintele procesului intentat ANTS de fostul director Constantin Florian, acesta revine in functie incepand cu data de 16 iunie 2012.

In timpul "reinscaunarii" oficiale, caracter dat de prezenta subprefectului specializat in astfel de evenimente - Ovidiu Frent, Constantin Florian a declarat ca va continua proiectele incepute in urma cu peste 20 de ani si intrerupte de trei ani incoace. Acesta a spus ca va pastra unele proiecte ale lui Zanca, dar ca sunt si proiecte care vor fi modificate.

"Daca proiectele demarate de Raoul sunt bune, si sunt cateva care sunt foarte bune vor continua. Altele vor continua altfel pentru ca modul in care au fost gandite este eronat", a spus Florian.

Drintre proiectele ce vor fi continuate, Florian a amintit Tabara.

"Este un proiect foarte bine inceput de Raoul, nefinalizat, pe care imi doresc sa il finalizez, este Tabara de tineret de la Colibita (…) unde exista incusiv posibilitatea de a facilita aducerea canotajului (…) este posibilitatea pregatirii mai ales in kaiac canoe, pentru ca zona e perfecta pentru asa ceva, si cred ca vom putea finaliza acest proiect", a spus Constantin Florian.

In ceea ce priveste Centrului de Excelenta, acesta este vazut de Constantin Florian ca un centru de instruire sportiva la cel mai inalt nivel, una dintre activitatile acestuia fiind un centru de zi pentru prescolarii ce practica gimnastica, "nu-i spun gradinita cu program sportiv, dar asta ar fi sensul", a explicat Constantin. Nici cabinetul de medicina sportiva, gandit de predecesorul sau in cadrul acestui Centru, nu este bine vazut de Constantin Florian, acesta declarand ca acest cabinet oricum nu ar putea functiona la Bistrita din lipsa unui medic specializat si ca "cel mai simplu si cel mai ieftin este sa trimiti sportivul la Bucuresti" pentru obtinerea vizelor medicale.

Constantin Florian a ocupat in acesti trei ani functia de inspector de specialiate in cadrul DJST BN, acesta fiind functionar public.

Raoul Zanca se va reintoarce la catedra, acesta fiind profesor al Universitatii Babes-Bolyai Extensia Bistrita, Facultatea de Educatie Fizica si Sport.

 

 

1 comentariu3353 vizualizări16 iunie 2012
rss 2.0
rss 2.0