Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 21 Septembrie 2020 - 26040 vizitatori azi
DIGI SPORT vrea exclusivitate la Bistrita.

Ca urmare a exclusivitatii pe care o detine postul de televiziune DIGI SPORT, la transmisiunea meciului de fotbal din LIGA 1, dintre GLORIA BISTRITA si FC VASLUI din data de 18.08.2012, ce se va disputa pe stadionul "GLORIA" din BISTRITA cu incepere de la ora 19:00, va rugam sa nu permiteti accesul celorlalte televiziuni DETINATOARE sau NEDETINATOARE de DREPTURI TV, pe teren si in interiorul stadionului inainte de meci si cu 30 de minute dupa finalul meciului. Aceasta interdictie vizeaza atat zona mixta cat si conferinta de presa. Singura televiziune, in afara de Digi Sport, care are voie la zona mixta si conferinta de presa imediat dupa meci este Dolce Sport.

De asemenea, va rugam sa nu permiteti accesul in interiorul complexului sportiv al altor DSNG-uri sau mijloace de transmisiune in direct, in afara de cele utilizate de Digi Sport si Dolce Sport.

       Va rugam ca toate camerele televiziunilor sa fie lasate intr-un spatiu bine pazit, iar dupa meci sa  fie inapoiate operatorilor respectivi.

 

Comunicat - Digisport.

 

 

 

Gloria Bistrita - FC Vaslui se joaca sambata, 18 August, ora 19:00

Liga Profesionista de Fotbal a stabilit programul televizarilor pentru urmatoarele doua etape din Liga I.

In etapa a V-a, Gloria Bistrita va evolua pe teren propriu cu FC Vaslui, sambata, 18 August 2012, de la ora 19:00 (partida transmisa in direct de DigiSport).

In etapa a VI-a Gloria joaca in deplasare la Galati cu Otelul, sambata, 25 August 2012, tot de la ora 19:00 (Digisport). ...

0 comentarii1890 vizualizări13 august 2012
rss 2.0
rss 2.0