Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 23 Februarie 2020 - 12064 vizitatori azi
Gimnastii bistriteni in cantonament.(10 poze)

Gimnastii de la L.P.S-C.S.M Bistrita, antrenati de Liviu Pop si Cornel Burduhosu s-au aflat in cantonament de pregatire in perioada 6-13 august 2012, la cabana C.S.M Bistrita. Situatia financiara fiind asa cum stim, nu se mai merge la mare, folosim resursele locale. Cabana este in spatele Castelului DRACULA, in vale, cam pe la mijlocul partiei de schi, ascunsa intr-un palc de brazi. Locatie superba, renovata de curand, dar fara cale de acces cu masina. Si totusi cum facem cu alimentele, butelia de gaz, apa, aparatele de pregatire? Simplu, apelam la nea Grigore cu MOLOTOVU. Acesta cam polueaza dar coboara si urca muntele!

 Facand doua antrenamente pe zi in sala si inhaland "praf de magneziu", gimnastii stiu sa aprecieze aerul curat si sa se acomodeze la orice conditii. Folosind cateva saltele si aparate precum si terenul de sport din spatele castelului au reusit sa-si faca pregatirea fizica propusa. Desigur au imbinat antrenamentele cu odihna, jocuri de cabana, au vizionat jocurile olimpice, filme, desene animate (educative, fara violente, cei mici bineinteles) au ascultat muzica. Doua seri au facut foc de tabara (nu prea mare pentru a  nu provoca incendiu)supravegheat. Sa nu uit si pe cei care ne-au servit, ne-au rasfatat si au gatit foarte bine, ca la mama acasa, familia Iusan Mihai si Cuta si pe Sanda in curtea careia lasam masinile si care asigura curatenia. Acesta este personalul cabanei care are grija ca oaspetii sa se simta bine, sa manance bine si sa se odihneasca si pastreaza cabana intr-o ordine perfecta!

Sambata am fost vizitati de familia Vug Vasile si Mirela. Intors de la Jocurile Olimpice, Vasile Vug avea nevoie de aer proaspat pentru a continua.

  Sigur ca Liviu Pop a fost insotit de familie pentru ca desi se spune ca sportivii de performanta nu au familie lucrurile stau cu totul altfel. Eu cred ca in orice familie, acolo unde sotii isi inteleg munca unul altuia si se sprijina reciproc familia rezista oricaror incercari. Fetele nostre au crescut prin sala de gimnastica, au fost alaturi de gimnasti, una din ele i-a insotit la concursuri si a fost sprijinul lor moral pana s-a casatorit iar acum locul ei l-a luat fiica ei, Daniela. Astfel familia noastra s-a contopit mereu cu cei pe care ii educam si ii formam.


prof. Maria Pop.

0 comentarii1764 vizualizări14 august 2012
rss 2.0
rss 2.0