Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Sambata 22 Februarie 2020 - 10962 vizitatori azi
"Trofeul de excelenta"

Pentru a aduce inca un omagiu sportivilor care reprezinta cu succes Romania, municipiul Bistrita si judetul Bistrita-Nasaud la intrecerile Jocurilor Olimpice, Directia judeteana pentru sport si tineret Bistrita-Nasaud a instituit distinctia "Trofeul de excelenta". Distinctia se acorda sportivilor, antrenorilor, tehnicienilor precum si unor personalitati care isi aduc o deosebita contributie la dezvoltarea sportului, la promovarea olimpismului si idealurilor olimpice.

Pentru rezultatele deosebite obtinute la editia de vara a Jocurilor Olimpice, Londra-Anglia 2012, in prezenta autoritatilor publice, sportivii Razvan Martin, Adrian Crisan, Berbecar Marius, Cristian Bataga, Gabriel Sancraian si antrenorii lor vor primii distinctia "Trofeul de excelenta", in data de 16.08.2012, incepand cu orele 11,00, la sala de sedinte a Clubului Sportiv Municipal Bistrita, din str. Parcului nr.1 (in incinta stadionului municipal).

 

 

Prof. Florian Constatin

Director executiv al Directiei judetene pentru sport si tineret

Bistrita-Nasaud

 

0 comentarii1526 vizualizări16 august 2012
rss 2.0
rss 2.0