Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Gloria-Vaslui: 0-3 - Infrangere la scor de neprezentare! (40 de poze)

Nici o sansa pentru echipa bistriteana in fata echipei lui Adrian Porumboiu, intr-un meci din cadrul etapei a 5-a din Liga 1. Gloria a jucat curajos in prima repriza si n-a fost cu nimic mai prejos decat adversara lor, mult mai valorosa. Insa a primit un gol pe o neatentie la una dintre putinele ocazii ale oaspetilor. Marius Niculae a agatat o minge in 6 m metri, a deviat-o in bara, iar Milanov a trimis-o pe sub Dolha in poarta (min. 38). Gloria a avut o ocazie buna prin Predescu, insa sutul acestuia a trecut putin pe langa poarta.

In partea a doua, bistritenii nu au mai reusit sa tina ritmul cu Sanmartean si ai lui. Fostul numar 10 al Gloriei a inventat o faza la marginea careului, l-a deschis pe Milanov in dreapta si acesta l-a gasit pe Nicolae singur in fata portii: 0-2 in minutul 49.

Gloria a avuto rabufnire de orgoliu la o faza in care Curtuius a scapat singur si a marcat, insa asistentul a vazut osfaid si Balaj a fluierat. Oaspetii puteau face mai repede 0-3, dar Nicolae a ratat de la 11 metri dupa un fault al lui Tudose iar Antal s-a jucat cu o mare ocazie la poarta lui Dolha. In ultimul minut, Sburlea a fost pus pe un contraatac de un corner executat aiurea de Predescu, a trecut de Dolha iesit tarziu la interceptie si a inchis tabela cu un scor de neprezentare. 

Gloria Bistrita: Dolha, Kanon, Layo, Romario, Predescu, Cafasso, Ayza, Tudose, Peteleu, Markisio, Enescu.

Rezerve: Oghinciuc, Bratu, Feher, Zahiri, Curtuius, O. Ionescu, Anton. Antrenor: Nicolae Manea

FC Vaslui: Coman, Varela, Celeban, Stanciu, Caue, Sanmartean, Milanov, Salagean, M. Niculae, Varga, Ndoye. Rezerve: Straton, Pinto, Antal, Sburlea, Raul Costin, Charalambous, Cordos.  Antrenor: Marius Sumudica

Arbitri: Cr. Balaj, O. Sovre, F. Paunescu.

 

autor - Adrian Linca.

Sumudica: "Le multumesc bistritenilor ca ma respecta si ma iubesc"

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Sumudica, nu a uitat ca Bistrita a fost pentru el o rampa de lansare in cariera. La conferinta de presa de dupa meciul cu Gloria a spus ca l-au trecut fiori cand a pasit pe teren si ca s-a bucurat cand oamenii l-au salutat si laudat pe strada, la plimbarea dinaintea partidei.

"Mi-am adus aminte de perioada in care am antrenat aici. E un loc unde poti sa-ti faco meseria, fiindca lumea te lasa in pace, nu pune presiune pe tine. Le multumesc bistritenilor ca inca ma respecta si ma iubesc. Din pacate, Gloria e intr-o situatie foarte grea si nu stiu cum se va putea slava", a declarat Sumudica.

Despre meci, fostul rapidist a spus ca a fost unul in care nu s-a pus problema invingatorului. "Un meci dominat in totalitate de noi. O prima repriza slaba, a doua mai buna. Dar mai avem mult de munca", a declarat Sumudica.

sportulbistritean.ro

 

 

 

Manea: "Sa nu va mire daca abandonez! In toata cariera mea n-am avut o situatie asa grea"

Antrenorul Gloriei, Nicolae Manea, a recunoscut victoria clara a Vasluiului asupra Gloriei. "Asta-i diferenta de valoare dintre cele doua echipe. Vrem sa ne batem cu Steaua, Dinamo, Vaslui, dar conditiile sunt cu totul diferite. Acestia sunt jucatori care au costat milioane, in schimb noi avem doar fotbalisti care au venit gratis. Nu putem avea pretentia sa fie Messi. Azi nu avem ce comenta, victoria lor a fost clara, atata am putut", a declarat Manea la conferinta de presa.

Tehnicianul a amintit din nou despre situatia disperata in care se afla clubul. " In toata cariera mea nu am intanit o situatie asa de grea. Jucatorii au familii, au rate, au credite, trebuie sa duca bani acasa. Unii n-au fost platiti de 2 ani. Nu poti sa mergi asa la infinit. Eu stau la stadion, n-am cerut masina la scara si vila. Stau intr-un praf de nu-l mai suport. Dafac tot ce pot sa-i tin aproape pe acesti jucatori. Insa, sa nu va mire daca intr-o zi abandonez.. Le-am si zis azi ca nu mai pot fi de acord sa ma fac de ras, sa ma compromit si o sa ma retrag", a declarat Manea.

Antrenorul Gloriei a vorbit despre bani si a spus ca are de recuperat multi bani pe care i-a luat imprumut de la prieteni si se teme ca Gloria nu-i mai poate acoperi. "Asta nu ar fi o problema asa de mare, dar mai sunt 10 zile in care trebuie sa platim jucatorii care au plecat si care si-au depus memorii. Altfel ne depuncteaza si asta inseamna sfarsitul", a mai spus Manea.

El a vorbit si despre Jean Padureanu si a spus ca-i e mila de presedintele Gloriei. "Are o varsta. Nu mai poate. Mi-e si mila de el cand il vad cum vine in deplasari, 7-8 ore, garbovit in masina. Toti imbattranim, trebuie sa intelegem asta. A facut atatea pentru echipa asta, trebuie ajutat", a spus tehnicianul.

Intrebat ce probleme de sanatate are presedintele, Manea a zis ca nu-s asa de grave. "A mancat un pepene stricat si l-a luat burta", comentat tehnicianul Gloriei. 

sportulbistritean.ro 

.

foto - Marius Chiuzan.

.

 

0 comentarii2856 vizualizări20 august 2012




rss 2.0
rss 2.0