Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 09 Martie 2021 - 5066 vizitatori azi
EXPRIMA-TE PRIN SPORT, NU PRIN VIOLENTA!(35 de poze)

Politistii si tinerii de la Liceul cu program sportiv Bistrita au promovat acest mesaj de prevenire in cadrul unui meci de volei ce a avut loc in prima zi din cadrul Saptamanii prevenirii criminalitatii. Iubitorii de sport si de volei in special au putut urmari ieri de la ora 18.00 un meci  intre echipa politistilor si cea a tinerilor elevi la Liceul cu Program sportiv din Bistrita, organizat in sala de sport a liceului.

 Miza a fost cupa pregatita de ofiterii de la Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, care a revenit dupa o "lupta" stransa elevilor de la L.P.S. Bistrita.

 Ambele echipe s-au bucurat de sustinerea grupului de majorete Cheers coordonat de o eleva, voluntara a politiei, care au pregatit si o coregrafie speciala pentru acest eveniment.

 Activitatea a avut drept scop promovarea sportului ca alternativa de petrecere a timpului liber, iar tinerii au inteles inca o data ca prin munca, fair-play si pasiune pot contribui la o schimbare in bine a comunitatii in care traiesc.

 In perioada 24- 30 septembrie, Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud  desfasoara cea de-a saptea editie a Campaniei nationale de prevenire SAPTAMANA PREVENIRII CRIMINALITATII sub deviza  "Implica-te pentru siguranta comunitatii tale! Fii alaturi de Politie in SAPTAMANA PREVENIRII CRIMINALITATII!".

 

 

Foto - Marius Chiuzan.

0 comentarii2240 vizualizări25 septembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0