Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Joi 25 Februarie 2021 - 36372 vizitatori azi
Top Dance Life a adus la Bistrita 2 medalii de aur si 2 de argint.

Peste 700 de dansatori din intreaga tara si 37 de arbitri au fost prezenti la cea de-a VII-a editie a Concursului National de Dans Sportiv "Cupa Mirona", desfasurata la Reghin, centru de excelenta in dansul sportiv romanesc. Evenimentul a fost organizat de Clubul de Dans Sportiv "Dansul Viorilor" din Reghin, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv, in colaborare cu Primaria municipiului si Consiliul Local. Concursul a cuprins 34 de categorii, la sectiunile standard, latino, pe diferite clase si categorii de varsta. Evenimentul a inceput cu parada dansatorilor, prezentarea arbitrilor si cuvantul de deschidere al gazdei, deputatul Vasile Gliga, presedinte al Federatiei Romane de Dans Sportiv. Festivitatea de premiere a starnit mari emotii dar si multe bucurii, incununand succesele celor care practica acest sport, din frageda pruncie. "Rezultatele si numarul de participanti la competitiile internationale, prezenta unor antrenori straini care pregatesc perechi in particular, inafara arbitrilor internationali, a speriat lumea dansului sportiv si multi presedinti de federatii vin sa intrebe ce metode aplicam si cum am reusit sa ajungem la acest nivel", a declarat Vasile Gliga pentru Zi de Zi.
Clubul de Dans Top Dance Life a reprezentat cu cinste Bistrita reusind sa cucereasca 2 medalii de aur si 2 de argint. La categoria 6-9 ani - clasa E perechea Denis Dobranis& Iris Vacar a obtinut locul I, la categoria 10-11 ani - clasa D perechea Paul Bumbu&Izabela Salagean- Locul I, la clasa Open Standard locul II si acelasi loc II la clasa Open Latino. Pentru aceasta performanta merita felicitati si antrenorul galban razvan Dorin si instructoriii Andra Beatrice Galban si Rares Moldovan.

 

0 comentarii2072 vizualizări13 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0