Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Miercuri 03 Martie 2021 - 8172 vizitatori azi
Volei la inaltime.

Sport Club Pro Volei Bistrita a participat in perioada 20-21.10.2012 la un turneu de pregatire in Ocna Mures unde, alaturi de echipa locala s-au mai alaturat la start echipele din Alba Iulia,  Radauti, Spermezeu, Turda, Piatra Neamt, Blaj, Abrud.

Lotul bistritean, alcatuit din Baba Octavian (capitan), Dehelean Alin, Sonia Adrian, Chiorean Alin, Bors Vlad, Palage Silviu, Oltean Razvan, Cozma Ioan, Cozma Ioana a castigat in prima zi a competitiei grupa B, unde a invins echipa Dinamo Piatra Neamt scor 2-0 (  25-13; 25-20) si echipa Boema Turda scor  2-0 ( 25-20;25-23). Duminica au disputat semifinala impotriva echipei din Blaj pe care au castigat-o cu scorul de 2-0 (25-12; 25-9), iar in finala au intalnit echipa Vasile Goldis Alba Iulia, in fata careia au pierdut cu 2-0 (25-20; 25-22).

A fost un turneu pe care l-am tratat cu maxima seriozitate si am avut incredere in noi de la inceput. Am incercat o noua formula de joc care, se pare, a avut o eficienta mai mare. Urmatorul turneu il vom avea la Arad, ne vom pregati la fel pentru el, care in mod sigur ne va ajuta in pregatirea echipei pentru sezonul urmator - afirma Octavian Baba, capitanul bistritenilor.

Am avut patru meciuri in doua zile, a trebuit sa ne dozam cu grija eforturile pentru a face fata jocurilor, dar ne-am descurcat cu bine. Suntem siguri ca ne vom pastra performanta si vrem sa facem acest sport cunoscut si la noi in Bistrita, odata avand performante notabile la nivel national - afirma Alin Dehelean.

Performanta voleibalistilor bistriteni a fost premiata si cu un titlu in care Octavian Baba a fost nominalizat cu titlul de cel mai bun coordonator de joc al turneului. Sa le uram bafta la urmatorul turneu.

2 commentarii2233 vizualizări23 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0