Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Joi 25 Februarie 2021 - 35382 vizitatori azi
Turneu de volei la Sala Polivalenta din Bistrita..

Asociatia "Pro Volei" Bistrita organizeaza, in perioada 24-25 noiembrie, un turneu de pregatire gazduit de Sala Polivalenta, la care vor participa sase echipe. Partidele vor incepe de la ora 11.00, accesul publicului fiind gratuit.

Alaturi de echipa masculina de volei seniori a Bistritei, "Pro Volei", si-au confirmat participarea si cluburile Victoria Somes Dej, Dinamo Piatra Neamt, Old Boys Ocna Mures, Old Boys Blaj si echipa din Spermezeu.

Lotul bistritean, avandu-i in componenta pe Octavian Baba (capitan), Alin Dehelean, Adrian Sonea, Alin Chiorean, Vlad Bors, Dragos Marc si Radu Baba, a participat la mai multe astfel de turnee.

"Ultimul turneu de acest fel s-a derulat la Ocna Mures unde ne-am clasat pe pozitia a doua din noua echipe. In acel stagiu de pregatire, Octavian Baba a fost nominalizat cel mai bun coordonator de joc al turneului.

Participam la aceste turnee-test, pentru a putea definitiva lotul echipei de seniori, in vederea inscrierii in campionatul national de volei incepand cu anul 2013", declara Alin Dehelean, presedintele Asociatiei "Pro Volei" Bistrita. 

         Toti iubitorii de volei sunt invitati sa fie alaturi de noi la acest eveniment, debut intr-un proiect pe termen mediu si lung, care promoveaza sportul la fileu in randul tinerilor din judetul nostru.

 

0 comentarii2506 vizualizări21 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0