Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 18 Aprilie 2021 - 14587
Cupa "Ardealul Bistrita" si-a desemnat castigatorii.(10 poze)

Cupa "Ardealul Bistrita " si-a desemnat castigatorii. Participantii, jucatori din grupa 2001 si mai mici au primit diplome de participare cat si cadouri din partea organizatorilor. Echipele s-au clasat dupa cum urmeaza :

Locul 1 - CFR Cluj

Locul 2 - CSS Reghin 

Locul 3 - Dinamic Baia Mare

Locul 4 - Gloria 2001

Locul 5 - Viitorul Cluj 

Locul 6 - Arsenal Bistrita

Locul 7 - Gloria 2002

Locul 8 - LPS Bistrita

Cei de pe locurile I , II si III au primit medalii, cupe si diplome, inmanate de dl Florin Sangeorzan din partea organizatorului Business Travel Connection.

Matis Razvan de la CFR, a fost desemnat golgeterul turneului si a fost premiat cu o pereche de ghete, diploma, fular cu Gloria si cupa. Pop Alexandru de la CSS Reghina fost premiat  jucatorul turneului si a primit cupa, diploma, fular cu Gloria si o minge Lotto. Premiul pentru cel mai bun portar l-a luat Vararean Ionut , de la Gloria 2001 si a fost rasplatit pentru performante cu o cupa, diploma,  fular cu Gloria si manusi portar. Premiile individuale au fost oferite tot de catre dl Florin Sangeorzan.

Un alt iubitor de fotbal, administratorul Sports Bar Champs, domnul Dan Silviu a oferit premiul pentru Fair Play echipei Gloria 2001, un rand de tricouri. Deasemenea a oferit jucatorului Mahalean Ionut de la Dinamic Baia-Mare o pereche de ghete de fotbal.

Antrenorul Doru Nicolae a primit o diploma de excelenta pentru cel mai experimentat antrenor.

Organizatorii promit ca o sa fie si alte evenimente de acest gen in viitor, pentru promovarea tinerelor talente din Bistrita.

1 comentariu3087 vizualizări27 noiembrie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0