Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 01 Martie 2021 - 16892 vizitatori azi
Bilete Gloria - CFR Cluj: 20 de lei intrarea generala.

Intrarea generala la partida ACF Gloria 1922 Bistrita - FC CFR 1907 Cluj, care va avea loc luni 15 noiembrie, de la ora 20:30, pe Stadionul Municipal Gloria, in etapa a 15-a a Ligii I, va fi 20 de lei.

Astfel, iubitorii fotbalului bistritean pot opta pentru orice zona din stadion - peluza, tribuna II, tribuna I - la acelasi pret.

Pensionarii, care trebuie sa aiba asupra lor acte justificative (cupon de pensie insotit de buletin/carte de identitate), vor putea avea acces, la pret redus cu 50 la suta, in orice sector al stadionului. Atentie! Legitimatiile cu reducere se emit pana cu doua ore inainte de inceperea partidei.

Legitimatiile de acces la meciul cu FC CFR 1907 Cluj pot fi achizitionate dupa urmatorul program: vineri (12 noiembrie), sambata (13 noiembrie) si duminica (14 noiembrie) intre orele 10:00-16:00, la casa de bilete nr. 3 (din incinta clubului); luni (15 noiembrie), incepand cu ora 10:00, la toate casele de bilete (de la club si stadion).

Planul detaliat al Stadionului Municipal Gloria poate fi consultat accesand sectiunea "Stadion" de pe site-ul oficial al clubului, www.acfgloria.ro.

Controlul spectatorilor se va face prin sistemele de citire (turnicheti), iar locul indicat pe legitimatie este singurul posibil de ocupat.

ACF Gloria 1922 Bistrita ii roaga respectuos pe spectatori sa isi procure din timp legitimatii de acces, incepand cu prima zi de punere in vanzare a acestora, si sa vina la stadion cat mai devreme, pentru a evita aglomeratia la trecerea prin aparatele de control. Acesul cu trompete din plastic sau alt material, inclusiv a celor cunoscute sub denumirea de vuvuzele, este strict interzis. Portile stadionului se vor deschide incepand cu ora 18:30.

Clubul Gloria ii invita pe suporteri la stadion in numar cat mai mare, pentru a-si purta favoritii spre victorie. Fii un suporter adevarat! Fii al 12-lea jucator al Gloriei! Impreuna suntem o echipa! ...

 

http://www.acfgloria.ro/noutate.php?id=1278

0 comentarii1918 vizualizări15 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0