Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Vineri 26 Februarie 2021 - 30538 vizitatori azi
ACF Gloria-CFR Cluj 0-3

La patru zile de la frumoasa calificare a Gloriei in semifinalele Cupei Romaniei, in dauna detinatoarei trofelui, CFR Cluj, cele doua echipe s-au intalnit din nou luni 15 noiembrie, acum in campionat, la Bistrita, in etapa a 15-a. De aceasta data, s-a impus campioana Romaniei.

In minutul 3, De Zerbi executa o lovitura libera de pe dreapta, Albut se inalta si boxeaza. Un minut mai tarziu, Albut retina sutul trimis de acelasi De Zerbi din lovitura libera de la 25 de metri. In minutul 9, Culio trage din afara careului putin pe langa. In minutul 14, dupa o centrare a lui Panin, Traore trimite cu capul pe langa poarta. In minutul 18, Radu Marginean trimite peste de la mare distanta. In minutul 21, portarul Gloriei retine sutul lui Traore din 16 metri, apoi respinge sutul lui De Zerbi tot din marginea careului. Actiune frumoasa in minutul 24 pe traseul Bajenaru-Achim-Moraes Junior, sutul din 6 metri al atacantului brazilian fiind blocat de defensiva clujeana. In minutul 28, dupa un corner de pe stanga, Cadu reia puternic din centrul careului, peste transversala. In minutul 30 Albut scoate senzational doua suturi consecutive ale lui Traore din 6 metri. In minutul 33, Alexandru Tudor indica punctul cu var pentru un hent al lui Szukala, executa Cadu, dar Albut continua recitalul si apara incredibil! In minutul 40, sutul lui Keita e respins de Nuno Claro, mingea ajunge pe mana lui Rada, dar arbitrul lasa jocul sa continue. In minutul 41, Moraes Junior trimite peste poarta din lovitura libera.

Repriza a doua se reia de la 0-0, iar la prima faza a actului secund Bajenaru ia o actiune pe cont propriu si trage din alergare la o palma de stalpul din stanga al portii clujene. In minutul 49, Rada reia cu capul peste poarta dupa un corner executat de De Zerbi, iar in minutul 52 Culio suteaza din cadere pe langa. Oaspetii deschid scorul in minutul 55 prin Lacina Traore, care trimite in plasa cu un sut la coltul scurt din coltul careului mic. 0-1! In minutul 57, Ciprian Petre suteaza de la 25 de metri peste transversala, iar in minutul 65 Nuno Claro retine sutul lui Andrei Muresan. Din minutul 69, Gloria joaca in zece, dupa ce Nalati este eliminat pentru doua galbene. CFR se arunca in atac si duce scorul la 2-0 in minutul 72, prin acelasi Lacina Traore, care reia cu capul din 6 metri dupa o centrare de pe dreapta a lui Panin. In minutul 77, Moraes dribleaza in careul advers, insa sutul sau se opreste in bratele lui Nuno Claro. In minutul 82, Albut prinde sutul pe jos al lui Bjelanovici. In minutul 84 scorul devine 0-3, dupa ce Sasa Bjelanovici deviaza cu calcaiul din 6 metri, dupa o pasa a lui De Zerbi.

Cifrele meciului: Andrei Muresan a jucat partida 60 in prima liga, Moraes Junior a bifat al 30-lea joc in Liga I.

In etapa urmatoare, a 16-a, penultima a turului, Gloria se va deplasa la Craiova pentru intalnirea cu Universitatea, care va avea loc sambata 20 noiembrie, de la ora 19:00, pe Stadionul Ion Oblemenco.

0 comentarii2065 vizualizări16 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0