Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Joi 25 Februarie 2021 - 35210 vizitatori azi
Super Gala de Arte Martiale la Nasaud - prezentare sportivi.(25 de poze)

In data de 15 decembrie 2012 incepand cu ora 18.00 va avea loc la Nasaud  competitia "NOAPTEA CATANELOR NEGRE- Gala Artelor Martiale" competitie la care vor participa sportivi  de la cluburile: TENGU Cluj- Napoca, MMA Transilvania Cluj -Napoca, CS TAO Cluj Napoca,  Kudokai Atlassib Sibiu,  Metalbox Arad, C.S. Satori Slobozia , New Era Medias, MMA Reghin, Dracones Dojo Targu Mures,  C.S. ILYO Bistrita- Nasaud, precum si spotivi de la cluburi din Bucuresti, Nasaud, Bistrita .

Dintre sportivii de la noi din judet amintim:

Burcusel Radu - Nasaud, Dragan Mihai - Nasaud,  Pop Adrian -Nasaud, Chis Florin -Bistrita, Vilt Andrei - Bistrita, Birnet Daniel Emanuel - Nasaud, Scurtu Sebastian Adrian -Nasaud, Sos Cristian - Beclean, Ioana Teodor- Iacob - Bistrita, Stefanutiu Muresan Robert - Bistrita, Riti Razvan -Bistrita, Ciurian Cristian  (LIPICI) , Paul Petrican -Bistrita, Dragos Dobroiu - Bistrita, Flaviu Iugan -Bistrita, Ovidiu Bojor - Bistrita, Razvan  Nechiti - Bistrita, Calin Marincus - Bistrita

 

Nume: Dragan Mihai

Inaltime: 1.83m

Greutate: 90kg

Data nasterii: 04.01.1986

Palmares: Campionat National Karate Kyokushin 2012

MMA Gala Cluj (1 victorie)

Practicant: Kick boxing - antrenor: Sebastian Arjoca

Box: - instructor: Lacatus Stelica

 

 

Nume: Radu Burcusel
Data nasterii: 23.09.1979
Inaltime: 1.68m
Greutate: 70kg
Practicant: Full Contact, Muay-Thai, Brazilian Jujitsu.
Palmares: Kickboxing - 7 meciuri Italia (6 castigate - 1 pierdut)
Muay-Thai - 3 meciuri Anglia (3 castigate - 0 pierdut)
MMA - 2 meciuri (1 castigat - 1 pierdut)

Practicant: Kick boxing - antrenor: Sebastian Arjoca

Box: - instructor: Lacatus Stelica, Nume de scena: The Dog

 

 

Paul Petrican - 20 ani din Bistrita are 70 kg, 1.70 m. Sportiv foarte puternic, un fost practicant de judo care a facut trecerea la kickbox in urma cu doi ani. Se antreneaza sub indrumarea lui Cosmin Botezat si este la primul sau meci in ring. High-kick-ul e foarte bun, iar ca stil ii place lupta de aproape, sa stea la schimburi de lovituri.

 

 

Dragos Dobroiu - 19 ani din Bistrita. 1.82 m, 70 kg. A avut un singur meci, castigat prin K.O. Practicant de kickboxing, se antreneaza la clubul Kickboxing Bistrita, sub coordonarea instructorului Cosmin Botezat. Are o alonja impresionanta si este specialist in loviturile de genunchi.

 

 

Florin Chis - 23 ani din Bistrita. 1.70 m, inaltime, lupta la categoria 70 kg si practica de 4 ani kickboxingul. A avut 4 meciuri si trei victorii, dintre care una prin knock-out. Se antreneaza la clubul Kickboxing Bistrita. Sportiv foarte tehnic, puternic pe brate, cu un high-kick de exceptie si serii foarte rapide.

 

 

Flaviu Iugan din Bistrita - are 17 ani 1.80 m, 67 kg. Este la primul meci in kickboxingsi se pregateste de un an in aceasta disciplina, la clubul Kickboxing Bistrita. Sportiv cu alonja buna, tanar si puternic, cu un stil de lupta elegant...

 

 

Ovidiu Bojor 18 ani din Bistrita. Practica de 2 ani kickboxing-ul si a mai avut un singur meci, castigat la puncte. Are 1.72 m si lupta la categoria 65 kg. Sportiv de perspectiva, foarte rapid, cu excelente lovituri de picior si genunchi.

 

 

Razvan Nechiti - 28 de ani, 1.72 m, 85 kg. Fost fotbalist de performanta, acum practicant de kickboxing, aflat la meciul de debut pe reguli K1. Luptator "de viteza", ii place sa rupa distanta si sa lupte de-aproape, cu serii rapide de brate. Lovituri foarte bune de picior, de asemenea si deplasare excelenta...

 

Sebastian Adrian Scurtu se numara printre primii sportivi din judet care au practicat Taekwondo, ajuns acum la performante notabile.

Sebastian Adrian Scurtu are 13 ani si practica Taekwondo de 4 ani. Este detinatorul centurii neagre Sebastian Adrian Scurtu este elev al Colegiului National "George Cosbuc" din Nasaud si a participat la mai multe concursuri si campionate, atat in tara cat si in strainatate. Anul acesta, cea mai importanta performanta a fost locul II la un concurs international din Germania.

Tot anul acesta, la Campionatul National organizat la Bistrita a luat medalia de bronz la lupte, medalia de aur la cadeti individual, medalia de aur la cadeti-mixt, cu Denisa Zinveliu, 3 TITLURI DE CAMPION NATIONAL IN 2012.

 

 

Daniel Emanuel Birnet are 18 ani, face Taekwondo de 4 ani si jumatate, fiind printre primii sportivi care au inceput sa practice acest sport in judetul Bistrita-Nasaud.Este elev in clasa a 11-a la Colegiul National "George Cosbuc" din Nasaud si este instructor la sectia Clubului Sportiv Ilyo din acelasi oras.

Sportivul bistritean a participat, in cei patru ani de cand practica Taekwondo, la numeroase concursuri, atat in calitate de concurent cat si in calitate de arbitru. Daniel Birnet are centura neagra si se pregateste pentru sustinerea examenului de centura neagra.

Din anul 2011 este instructor si arbitru de Taekwondo la Nasaud. Este multiplu medaliat la concursuri nationale si internationale. Anul acesta, in cadrul Campionatului National de la Botosani a obtinut medalia de aur la poomsae si la proba pe echipe., 3 TITLURI DE CAMPION NATIONAL IN 2012. "Este unul dintre cei mai buni sportivi ai nostri, printre primii care au inceput practicarea acestui sport in judetul nostru", a declarat Marius Muti, instructor la CS Ilyo Bistrita.

 

 

La numai 9 ani, Robert Muresan Stefanutiu este detinator al centurii ROSII, clasa II, multiplu campion national si multiplu medaliat la competitiile nationale si internationale de Taekwondo.

A inceput sa practice artele martiale cand nici nu implinise 6 ani si, in 3 ani a adunat peste 30 medalii de aur si multe medalii de argint si de bronz. In anul 2011, Robert, legitimat la Clubul Ilyo si antrenat de Marius Muti, a devenit campion national la pomsae (forme de lupta) iar in 2012 a devenit campion national la lupte.

Anul acesta, a participat, pana acum, la numeroase concursuri nationale si internationale.A obtinut locul II la un concurs in Germania si locul II la un concurs in Croatia.

La Botosani, Robert Muresan Stefanuti a obtinut o medalie de bronz iar la competitie de la Bistrita a urcat pe prima treapta a podiumului. In 2012- 4 titluri de campion national, campion al Cupei Romaniei, multe alte rezultate competitionale.

 

 

Razvan Riti nascut in 14.04.2003 - practica taekwondo de 3 ani, multiplu campion national si multiplu medaliat la competitii nationale si internationale., detinator al centurii albastre cu tresa rosie. Este elev in clasa a 3-a. Peste 30 de medalii si cupe castigate in 3 ani de practicare a taekwondo-ului. Unul dintre cei mai promitatori sportivi ai clubului Ilyo.

 

Sos Cristian nascut in 11.04.1996 , domiciliat in localitatea Beclean. Practica taekwondo de 4 ani. Detinator al centurii rosii. Unul dintre cei mai buni sportivi ai clubului, multiplu medaliat la concursuri nationale

 

Calin Marincus nascut in Bistrita, in prezent se antreneaza la Clubul Tengu si lucreaza la Scutul Negru din Cluj Napoca.
Calin Marincus,Club Tengu, 93 kg,180 cm, 30 ani, 2 meciuri, 1 victorie, 1 egal; Sporturi practicate: kickbox, kyokushin.

0 comentarii10577 vizualizări11 decembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0