Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 21 Septembrie 2020 - 25630 vizitatori azi
Stadionul din Bistrita va purta numele lui Jean Padureanu. Gloria pleaca vineri in Antalya!

Adunarea Generala de marti a luat mai multe hotarari. Avand in vedere ca Asociatia Club Fotbal Gloria 1922 Bistrita se afla in insolventa, functia de presedinte se transforma in cea de administrator special. Alexandru Hatfaludi va ocupa aceasta functie in cadrul clubului. Vasile Urs a fost desemnat administrator judiciar.

Jean Padureanu a primit din partea lui Radu Moldovan (presedintele Consiliului Judetean BN) o placheta, in semn de apreciere fata de activitatea sustinuta la Gloria.

De astazi, Stadionul "Municipal" Gloria devine Stadionul "Jean Padureanu" iar lordul se retrage oficial in functia de presedinte onorific.

S-a nascut la 22 martie 1936, la Bailesti, jud. Dolj. Ca jucator, a evoluat la Bailesti, in Craiova la 7 Noiembrie si Universitatea, in Bucuresti la CCA-Steaua si la Bistrita, unde in perioada 1958-1970 a fost unul dintre componentii de baza ai Gloriei. Din 1964, cand era inca jucator activ, a devenit vicepresedinte al clubului Gloria, la carma caruia a stat pana in 1995, preluand intre timp functia de presedinte. Reuseste sa creeze la Bistrita o echipa competitiva, sub comanda sa inregistrandu-se cele mai mari performante din istoria clubului: promovarea in prima divizie in anul 1990, castigarea Cupei Romaniei in 1994 si participarea constanta in cupele europene. Asigura clubului un statut stabil pe plan intern si deschide drumurile europene prin participarea in competitiile continentale intercluburi. In toamna anului 1995 devine presedinte al clubului Rapid Bucuresti, revenind la Gloria in 1997. In 22 Ianuarie 2013, acesta a fost numit oficial presedinte onorific. ...

 

 

 

 

Gloria pleaca vineri in Antalya!

In perioada 25 Ianuarie - 15 Februarie, Gloria Bistrita va desfasura cel de-al doilea stagiu de pregatire al iernii, in provincia turceasca Antalya - orasul Belek. Echipa se va caza la Hotelul Arcadia.

Lotul de jucatori cu care Gloria Bistrita va pleca vineri in Antalya:

Portari: Dolha, Bota, Oghinciuc;

Fundasi: Tarca, Berceanu (Gloria Buzau), Kanon, Adrian Iordache (Rapid Bucuresti), Peica, Ionescu, Hlinca Ionut (Gaz Metan Medias), Jarda (juniori), Saplacan (juniori);

Mijlocasi: Colta (juniori), Tene Alin (Rapid Bucuresti), Feher, Florea Ionut (Rapid), Stroe Lucian (Otopeni), Stancu Madalin (Timisoara), Bitis Alin (Gaz Metan Severin), Enescu, Roberto Haznas (juniori), Trestenicu, Pop Vasile;

Atacanti: Curtuius, Antonache (juniori), Sigiartau (Bargau), Radu Razvan (Delta Tulcea), Catalin Bucur (UTA).

Lotul prezentat mai sus poate fi completat ulterior cu urmatorii jucatori: Raul Ciupe (Univesitatea Cluj), Forminte (Ceahlaul), Surugiu (Petrolul), Bozesan (Gaz Metan), Roman Mihai (Damila) si Rogozan (Damila).

Delegatia Gloriei va decola de pe Aeroportul International Henri Coanda, vineri, 25 Ianuarie, la ora 17:30.

Primul meci amical este programat in 28 Ianuarie, cand Gloria va evolua impotriva unei formatii din Coreea de Sud, din prima liga.

Pe 1 Februarie Gloria o va intalni pe Sheriff Tiraspol, prima liga din Republica Moldova.

Vom reveni in timp util cu amanunte legate de programul meciurilor amicale. ...

0 comentarii2310 vizualizări23 ianuarie 2013
rss 2.0
rss 2.0