Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 25 Februarie 2020 - 4976 vizitatori azi
Spotivul bistritean RITI RAZVAN a castigat aurul la Campionatul Mondial de Taekwondo WTF 2013.

IN  DATA DE 2 si 3 FEBRUARIE 2013 A AVUT LOC IN LOCALITATEA SINDELFINGEN (langa Stuttgart) din Germania "Campionatul Mondial pentru Copii la Taekwondo W.T.F.", cu varsta cuprinsa intre 6 si 13 ani. La aceasta competitive au participat in jur de 1000 de sportivi  din 26 de tari. Clubul Sportiv ILYO a participat cu 2 sportivi : RITI RAZVAN si STEFANUTIU MURESAN ROBERT, reusind sa obtina 3 medalii, una de aur : RITI RAZVAN  (la Lupta- Kyeorugi) categoria copii 8-9 ani , -39 kg, si 2 de bronz obtinute de sportivul STEFANUTIU MURESAN ROBERT (UNA LA LUPTA) categoria copii 8-9 ani, - 28 kg ( SI UNA LA FORME DE LUPTA - POOMSAE).

RITI RAZVAN  a obtinut cel mai bun rezultat la disciplina olimpica: Taekwondo W.T.F. din Romania de la introducerea acestui sport pe teritoriul tarii noastre (1988 ) si pana in prezent, medalie de aur obtinuta in ziua in care tatal sau RITI LUCIAN ALIN sarbatorea cea de-a 40-a aniversare, fiind cel mai frumos cadou pe care putea sa-l primeasca de ziua lui.

STEFANUTIU MURESAN ROBERT a obtinut cele mai multe medalii la Campionatele Mondiale de Taekwondo W.T.F., fiind singurul sportiv roman care are in palmares 2 medalii mondiale, si care anul trecut (2012)  de ziua mamei sale STEFANUTIU MURESAN ANAMARIA devenea Camion National al Romaniei la Taekwondo W.T.F.

In Romania din 1988 de cand s-a introdus Taekwondo W.T.F. doar 2 sportivi au mai obtinut medalii la Campionatele Mondiale: una de bronz si una de argint.

 Conducerea clubului multumeste sportivilor pentru  efortul si concentrarea  de care au dat dovada in obtinerea acestor rezultate , precum si parintilor pentru efortul depus in sustinerea acestor sportive si a Clubului Sportiv ILYO, si indeamna cat mai multi parinti sa-si indrume copii spre aceasta disciplina olimpica: Taekwondo W.T.F., mentionand totodata ca aceste remarcabile rezultate s-au obtinut in peste 3 ani de  antrenamente zilnice.   

"Campionii nu se nasc in salile de sport. Campionii sunt facuti din ceea ce au mai adanc sadit in ei: o dorinta, un vis, o chemare." - Muhamed Ali      

1 comentariu1848 vizualizări05 februarie 2013
rss 2.0
rss 2.0