Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 07 Martie 2021 - 14742 vizitatori azi
Am vazut romani fericiti !

Indrazneam ieri sa imi doresc sa vad romani fericiti, cautam acest lucru poate ca o ultima solutie pentru o calificare mareata. Uitati ca sunteti romani, spuneam inaintea meciului tur din Olanda, asta pentru a face abstractie de mentalitatea, pe alocuri paguboasa unora din neamul romanesc. Lucrurile petrecute aseara pe Arena Nationala ne-au demostrat tuturor iubitorilor de fotbal si nu numai, ca ambitia, daruirea si increderea in sine, te ajuta sa treci peste orice impediment, chiar daca el se numeste Ajax Amsterdam. A fost un meci extrem de greu, foarte disputat, in compania unei echipe foarte bine asezata in teren, foarte bine organizata, care a venit la Bucuresti cu ganduri clare de calificare.

In schimb am vazut o STEA care a mai demonstrat inca odata pentru toti acei sceptici (dinamovisti sau rapidisti), ca diferenta intre "noi si ei" este ca o prapastie intre cer si pamant (asta ca sa il citez pe Nae Manea, care facea aceiasi paralela intre divizia Judeteana si prima liga).Am vazut o STEA care "a murit" pe teren, din prima pana in ultima secunda, s-a alergat foarte mult, a existat daruire cum rar poti vedea, a existat acel ceva care a compensat diferenta valorica, reala, dintre Steaua si Ajax.Am vazut jucatori gen Latovlevici care chiar daca nu sunt foarte tehnici sau foarte inzestrati fotbalistic, faceau aceleasi sprinturi si deposedari din primul minut si  la fel si in minutul 120.Am vazut un Filip, care si el "nu rupe gura targului" dar care s-a achitat cu varf si indesat de sarcinile trasate de mister Reghe.Am vazut un Chiriches, hulit si acuzat de tot ceea ce se intampla prost intr-o partida de fotbal, un Chriches asa cum il dorim cu totii : lucid, elegant, cu capul pe umeri si cu "sutul la el".Am vazut jucatori care si-au dorti calificarea mai mult ca orice pe lumea asta,cel putin asta au exprimat aseara.Am vazut un meci de fotbal din care tot fotbalul romanesc are doar de castigat, poate fi dat cu siguranta exemplu pentru orice echipa care intentioneaza sa faca performanta cu adevarat.A fost al doilea "Valencia", a doua revenire, a doua minune.Speram sa urmeze si a treia, Chelsea.

Am vazut romani fericiti! Asta imi doream, poate mai mult ca niciodata.Imi pare sincer rau ca cei de la CFR Cluj nu au reusit ceva asemanator.Asta pentru ca doua echipe romanesti in fotbalul adevarat ar fi fost un lucru mai mult decat benefic pentru toata suflarea fotbalistica din Romania.

"A fost o partida frumosa, ne-am dorit acesta calificare .Cu siguranta va fi un meci care va ramane  in istorie.Eu ca jucator am o mare incredere in mine si in echipa, e foarte important sa fim uniti.Un videoclip gasit de meister Reghe, a reusit sa ne mobilizeze in asa fel incat ca putem sa trecem peste orice echipa.Avem noi resurse si pentru Chelsea, stati linistiti", asta declara Iasmin Latovleci la finalul partidei.Cred ca nu mai este nimic de spus…

Urmeaza Chelsea, daca am trecut de Ajax orice poate fi posibil, fotbalul e doar…fotbal !

 

 

 

Material preluat de Bistritanews.ro cu acordul autorului de pe http://reporterdebistrita.ro/am-vazut-romani-fericiti.html

0 comentarii2177 vizualizări22 februarie 2013
rss 2.0
rss 2.0