Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Miercuri 14 Aprilie 2021 - 14587
Denis Dobranis si Iris Vacar au castigat doua titluri de campioni nationali la dans.

Denis Dobranis, alaturi de partenera lui de dans sportiv- Iris Vacar, elevi la Colegiul National Liviu Rebreanu, au reusit sa castige doua titluri de campioni nationali, la standard si latino, la cea mai importanta competitie a anului 2013! Denis Dobranis si Iris Vacari au depasit in concurs copii de la cluburi foarte puternice si importante din tara s. Mentionez ca Denis Dobranis este si dublu Campion National la GO, categoria sub 8 ani respectiv sub 10 ani si vicecampion national la GO, categoria sub 12 ani !

      Competitia a adunat aproape o mie de copii si tineri, din intreaga tara, circa 500 de perechi, veniti la Cluj Napoca, dupa cantonamente grele, decisi sa ia fiecare cate un trofeu.

Concursul a fost jurizat in totalitate de arbitrii straini veniti din intreaga Europa!

Performanta Clubului Top Dance Bistrita este enorma avand in vedere faptul ca alaturi de cei mici au mai fost prezente inca trei perechi, dintre care cea formata din Darius Dobranis si Antonia Bacos a reusit sa se claseze in primele 12 perechi din tara din 55 participante, la categoria 12-13 ani !

Spun enorma, deoarece, sunt cluburi care au venit la concurs cu de 5-6 ori mai multe perechi si nu au dus acasa nici macar o clasare mai buna, daramite un trofeu !

       Antrenorului Clubului Top Dance Bistrita este Dorin Galban, si el a fost campion national al Romaniei la dans in urma cu cativa ani.

 

Pentru Bistritanews.ro a consemnat - D. R.

0 comentarii3563 vizualizări04 martie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0