Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 07 Martie 2021 - 16206 vizitatori azi
Vaslui - Gloria 1-1 (0-1 la pauza)

Nicolae Manea a trimis in teren urmatoarea formatie: Oghinciuc - Tarca, Ad. Iordache, Hlinca, Trestenicu - Enescu (Walter 89), Feher - R. Radu, C. Bucur (Pouyet Mor 69), Chitu - Antonache (Curtuius 53).

Gloria are lovitura de start. Radu Razvan executa o lovitura libera de la circa 30 de metri, gazdele resping in corner. Chitu executa de la colt iar Catalin Bucur inscrie cu o lovitura de cap. 0-1 din minutul 2. Acelasi Radu Razvan rateaza o ocazie monumentala in minutul 24 cu un sut mult pe langa poarta, pe un contraatac periculos al Gloriei. Antonache are si el ocazia sa o duca pe Gloria la 2 goluri distanta de adversar insa sutul sau este blocat de portarul gazdelor. Prima repriza este in favoarea Gloriei. Curtuius intrat in locul lui Antonache rateaza si el cu un sut expediat fix in bratele portarului, dupa o pasa excelenta venita de la Chitu. Sanmartean a egalat in minutul 90 + 4 din penalty. Vaslui - Gloria 1-1 SCOR FINAL!

Declaratii Nicolae Manea: "Eu unul tin sa le multumesc baietilor pentru jocul pe care l-au facut, au dat o replica pe masura unei echipe in care s-a investit foarte mult, baietii au avut incredere si curaj, au facut un joc bun, si zic ca acest rezultat este nemeritat, trebuia sa castigam, am avut ocaziile mai clare. Eu zic ca nu a fost penalty, noi am avut niste situatii dupa care, daca marcam, putea fi un scor si mai favorabil. Le multumesc baietilor ca mi-au facut un cadou de ziua mea, imi pare rau ca am fost egalati. Vasluiul e reclamat 3 penalty-uri neacordate, noi am reclamat trei situatii singur cu portarul in care nu am marcat, e vina noastra ca nu am reusit, sunt sigur ca daca mai marcam un gol, castigam. Suntem o echipa mica, cu probleme, incercam sa dam o replica pe masura, ei nu se asteptau la o astfel de replica, astazi trebuia sa luam trei puncte. Indiferent de ce se va intampla pana la sfarsit noi vom juca, ne pregatim pentru divizia B, sa atacam din nou promovarea, vor mai avea probleme cu noi multe echipe".

In etapa viitoare Gloria Bistrita evolueaza pe teren propriu cu Otelul Galati, vineri 15 Martie de la ora 21:30, in etapa a 23-a a Ligii I.

 

0 comentarii1834 vizualizări12 martie 2013
rss 2.0
rss 2.0