Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 07 Martie 2021 - 16374 vizitatori azi
Juniori A: Gloria - CFR 2-1, Juniori B: Gloria - CFR 1-2.

In prima partida, care a inceput la ora 12.00, Gloria Bistrita Juniori A a obtinut victoria in fata celor de la CFR Cluj, scor 2-1. Au marcat Bolbos min. 21 si Bruma min. 72. Iata si echipa Gloriei Juniori A: Uilean - Echim, Bolbos, Peica, Siplacan - Strugar, Antonescu, Jarda, Gut - Colta, Bruma. Rezerve: Pop, Iuga, Bolfa, Andresi, Ursa, Uta, Cucuiet. Antrenori: Gabi Carstea si Dorel Zegrean.

De la ora 14:00 a inceput si meciul la Juniori B, de la Gloria si CFR Cluj. Pentru Gloria au evoluat: Trif - Olinca, Rus, Moldovan, Miron (Branduse)- Lup, Hasnas, Tigorean, Marginean - Acari, Simionca. Oaspetii au castigat cu 2-1 iar pentru Gloria a marcat din penalty Hasnas. Antrenor: Titi Voica.

Conducerea clubului Gloria a anuntat ca va sustine in mod special activitatea fotbalistilor tineri, de perspectiva, si in viitor. La primul meci au asistat cateva sute de spectatori, iar fotbalistii Gloriei au fost incurajati din tribuna a II-a de circa 20 de suporteri. Va multumim pentru sustinerea de care dati dovada si va asteptam in numar cat mai mare si la urmatoarele partidele oficiale, indiferent de nivelul de varsta la care se joaca.

0 comentarii2023 vizualizări25 martie 2013
rss 2.0
rss 2.0