Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 07 Martie 2021 - 14824 vizitatori azi
BISTRITA GAZDUIESTE FINALA CAMPIONATULUI DE TENIS DE MASA AL MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE.

In perioada 2-5 aprilie a.c., se va desfasura in Sala Olimpica "Gheorghe Bozga" din Bistrita etapa finala a Campionatului de tenis de masa al Ministerului Afacerilor Interne. Competitia este organizata de catre Centrul Cultural MAI impreuna cu Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bistrita-Nasaud si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport Bistrita-Nasaud si Clubul Sportiv Municipal.

Competitia se desfasoara in Sala Olimpica "Gheorghe Bozga" a Clubului Sportiv Municipal Bistrita, pe urmatoarele categorii de varsta:  pana la 35 de ani, intre 35-45 ani si peste 45 de ani, precum si la categoria femei.

In perioada 2 - 5 aprilie, intre orele 09.30-13.00 si 15.30-18.00 vor concura cei peste 80 de angajati in cadrul Ministerului Afacerilor Interne, calificati in etapa finala nationala.

Marti, 2 aprilie, ora 09.30 va avea loc festivitatea de deschidere a competitiei,  in prezenta reprezentantilor autoritatilor publice locale si se va incheia in vineri, la ora 12.30, cu premierea castigatorilor.

      Din partea IPJ Bistrita-Nasaud concureaza trei reprezentanti, iar campionul de anul trecut la categoria 45+, Viorel Andreicut, va participa si anul acesta pentru a-si apara titlul.

Mult succes tuturor participantilor!

 

Foto - arhiva Bistritanews.ro

1 comentariu1988 vizualizări01 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0