Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 07 Martie 2021 - 14850 vizitatori azi
GLORIA BISTRITA- RAPID BUCURESTI 0-1 (0-0).

Partida a inceput cu 10 minute mai tarziu. La meci au asistat circa 2500 de spectatori, din care circa 300 de suporteri rapidisti.Gloria Bistrita: Dolha - Stancu, Hlinca, Kanon, Stroe - Radu, Pouye, Enescu, Chitu - Bucur (Sighiartau 86), Antonache (Walter 82). Antrenor: Nicolae Manea.

In minutul 5 Bucur centreza de pe partea dreapta dar Chitu si Antonache nu ajung la minge. In minutul 10 Mihai Roman suteaza periculos pe langa poarta. Minutul 20, Bucur este lansat in adancime de Radu Razvan si din pozitie ideala suteaza pe langa poarta. Antonache rateaza si el 2 minute mai tarziu din cativa metri iar la urmatoarea faza Chitu cadreaza un balon pe spatiul portii. Scorul ramane 0-0 dupa prima parte a jocului.. In minutul 83 Dica centreaza pentru Grigorie, care inscrie cu capul. Scor final Gloria Bistrita - Rapid Bucuresti 0-1 (0-0 la pauza).

 

Declaratii Nicolae Manea: "A fost un joc pe care trebuia sa-l castigam pentru a mai spera cat de cat. Am rezistat 80 si ceva de minute si apoi am primit un gol ca in curtea scolii, pe o lipsa de marcaj. Si un egal era bun cu Rapid, pentru moralul jucatorilor. Cu salariul lui Herea de la Rapid, 240.000 de euro, noi am putea tine tot lotul un an de zile. Nu e usor sa faci o echipa intr-un timp asa de scurt, numai cu jucatori noi. Ei alearga, incearca, se zbat, nu prea au realizari. S-au temut si acum, erau albi ca varul, le-am zis ca nu jucam cu Ajax Amsterdam. Atata pot deocamdata. La final ma uitam pe banca pe cine sa mai bag in teren, pe nea Jean poate. Ma mir si eu ca am adunat si punctele astea de pana acum. Acum ne-am indepartat total, o luam la vale. Nu caut vreo scuza pentru mine, pana la final trebuie sa tragem de fiecare meci sa nu ne facem de ras. Vedeti ce meciuri vin. Nu-mi convine sa luam 5-6-7 goluri. Imi e sa nu iesim cu sacul de mingi. Am momente cand nu mai pot nici eu. Unul din tribuna mi-a strigat ca am dat meciul Rapidului. Sunt niste prostii. Pai ce, a castigat Rapidul campionatul dupa meciul asta? N-am fost nici las, nici trisor, altul de mult fugea ca din tun. Cand erau bani au fost altii, cand a fost nasol a venit Manea. Napasta asta a cazut pe mine, sa ma nenorocesc eu. Stau si ma gandesc cateodata: pentru ce ma chinui eu aici? Sa se termine campionatul si tragem linie, sa vedem ce se vrea. Daca se vrea o echipa de copii, atunci nu promovam, ne ducem in Divizia C."


In etapa urmatoare Gloria evolueaza in deplasare la Ploiesti cu Petrolul, sambata 13 Aprilie, de la 19.00.

0 comentarii2086 vizualizări08 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0