Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 07 Martie 2021 - 15304 vizitatori azi
Scandalos. Antrenorul Gloriei cu atitudine de golan Nae Manea a batut un jurnalist si l-a agresat verbal si amenintat pe altul. Presa ii cere demisia lui Manea.(video)

In aceasta seara, pe stadionul municipal din Bistrita, s-a desfasurat meciul dintre echipa bistriteana si CFR din Cluj-Napoca, meci incheiat cu victoria oaspetilor, la uriasul scor de 0-5. Gloria Bistrita a jucat slab si a avut doar cateva suturi spre poarta, astfel ca portarul Mario de la CFR n-a avut probleme pe parcursul meciului, cu toate ca oaspetii clujeni au jucat lejer, ca la antrenament, cu elevii antrenorului bucurestean al Gloriei-Nae Manea. Dupa meci, asa cum este normal de fiecare data, jurnalistii i-au asteptat pe cei doi antrenori, pentru declaratii de presa si raspunsuri la intrebari. La intalnirea cu jurnalistii a venit doar Eugen Trica-antrenorul de la CFR, deoarece, intre timp, Nae Manea, tuna si fulgera, injura si-si ameninta elevii, in vestiare. De furia lui Manea, nu a scapat nici ofiterul de presa al Gloriei, jurnalistul de la Kiss FM Bistrita - Ionut Capota. Acesta l-a invitat pe Manea la conferinta de presa si declaratii pentru Digi Tv care a transmis in direct meciul, dar si o serie de interviuri, dupa finalizarea partidei. La solicitarea lui Ionut Capota, de a da declaratii presei, Nae Manea, a raspuns brutal, l-a prins de gat dupa care i-a aplicat o lovitura de picior in sold. Toate acestea, ne-au fost relatate de victima si au fost confirmate prin scuze ulterioare chiar de catre Nae Manea. Dupa acest episod, jurnalistii locali si din presa centrala, au mers spre locul unde se afla Nicolae Manea, alaturi de presedintele de onoare al Gloriei-Jean Padureanu, adica-in fata bancii de rezerve a Gloriei, din apropierea gazonului. In aceasta locatie, jurnalistii au avut parte de declaratii din partea lui Jean Padureanu, dar mai ales a antrenorului Nae Manea. Antrenorul a confirmat faptul ca a avut un salariu de 6000 de euro pe luna, redus in ultima perioada la 3000 de euro, dupa prelungirea contractului cu Gloria pe o perioada de inca 3 ani de zile. Dupa aceste clarificari, Manea s-a infuriat pe jurnalistul bistritean Adrian Linca, cand acesta l-a intrebat daca nu ia in calcul si o demisie de onoare dupa infrangerea dezastroasa din aceasta seara, dar si dupa clasarea pe ultimul loc in campionatul din Liga I. Dupa un schimb de replici pe teme sportive cu jurnalistul bistritean, Nae Manea a trecut la injuraturi si amenintari si chiar a sarit sa-l bata pe jurnalist. Situatia a fost aplanata de catre staf-ul tehnic si Jean Padureanu, care l-a rugat pe Manea sa se calmeze si sa inceteze cu amenintarile la adresa presei in general si a lui Linca in speta.

Dar cel mai bine, despre acest grav incident care trebuie sa duca la demisia lui Nae Manea, se poate vedea in atach-ul video (atentie la min 6 ) :

 

http://youtu.be/SyeiFRQRzTM

 

 

Material, foto-video - Marius Chiuzan.

1 comentariu2926 vizualizări21 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0