Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Sambata 28 Martie 2020 - 11472 vizitatori azi
CROSUL "GABRIELA SZABO" LA A OPTA EDITIE.(21 de poze)

Vremea excelenta pentru activitati in aer liber, au facut ca cea de a VIII- a editie a crosului desfasurat sub patronajul campioanei olimpice la atletism, bistriteanca Gabriela Szabo, sa aiba un numar record de participanti si asistenta .

              Crosul " Gabriela  Szabo " s-a desfasurat  sambata pe principalele artere ale Municipiului Bistrita, iar castigatorii pe categorii de varsta, au avut placuta surpriza sa primeasca premiile  tocmai de la "minunea blonda" care impreuna cu sotul si antrenorul ei  Zsolt Gyongyosy a  initiat aceasta manifestare sportiva, cu caracter de selectie.

              In ciuda vremurilor destul de tulburi,  Gabriela Szabo, marea noastra campiona se gandeste totusi  la primii ei pasi facuti in sport la Bistrita si spera in  descoperirea scanteilor  care sa alimenteze  mai departe Flacara Olimpica, pe care ea insasi  a aprins-o pentru atletismul bistritean .

 ?

FL. ORBAN.

0 comentarii1456 vizualizări28 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0