Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 25 Februarie 2020 - 5848 vizitatori azi
Gloria a pierdut in fata Stelei, scor 0-1.

In ciuda infrangerii suferite in fata campioanei, Gloria a practicat un joc curajos si cu putina sansa putea obtine un rezultat de egalitate. Stelistii au invins la limita, cu scorul de 1-0. Cronica meciului: Nicolae Manea a trimis in teren urmatoarea echipa: Dolha - Tirca, Hlinca (Berceanu 68), Iordache, Trestenicu - Oprea, Feher, Enescu, Razvan - Cubilla - Sighiartau (Ciofu 59). O prima repriza foarte buna pentru Gloria Bistrita care are si cateva oportunitati de a marca. Dolha este sigur pe el si intervine in mai multe randuri in fata atacantilor adversi. Cea mai mare ocazie a Gloriei in prima repriza i-a apartinut argentinianului Walter Cubilla care a sutat spectaculos spre vinclu, Cojocaru este atent si respinge in corner. Otniel Sighiartau trimite si el amenintator cu spatele dar mingea nu intra in poarta. Echipele se duc la vestiare iar scorul pauzei este 0-0. Steaua incepe mai bine a doua parte a jocului si marcheaza prin Iancu in minutul 58 dupa ce Raul Rusescu a trimis mingea in bara. 0-1 iar cei circa 6500 de spectatori se bucura de primul si unicul gol al partidei. Gloria pierde un meci fara miza, iar Steaua celebreaza cel de-al 24-lea titlu de campioana. 

Declaratii Nae Manea: "E diferenta de valoare intre noi si Steaua. Jucatorii mei au incercat sa se ridice cat de cat la nivelul Stelei, chiar daca Steaua nu a avut echipa de baza. Cu putina sansa puteam face un egal. Chiar daca nu a folosit toti titularii, Steaua e o forta. Asta e valoarea noastra, de-aia ocupam si locul pe care il ocupam. Regret ca nu am reusit un rezultat de egalitate. Am fi ramas doar cu satisfactia unui egal in compania unui adversar de calibru. M-a impresionat portarul Stelei, care a avut cateva interventii extraordinare. Era normal ca Steaua sa se respecte, e campioana pe merit. Noi avem multe probleme de lot, jucam cu improvizatii. Daca luam jucatorii nostri om cu om, unii sunt necunoscuti. Suntem retrogradati mai mult ca sigur, le-am spus jucatorilor ca nu le ramane decat orgoliul. Daca in vara vom aduce patru-cinci jucatori, putem promova, dar intrebarea e ce facem dupa ce promovam? Va fi foarte greu. E pacat ca orasul sa nu isi mai gaseasca loc in prima liga, la Bistrita sunt conditii foarte bune, teren foarte bun. Nu avem jucatori de nivelul Ligii I. La anul vrem sa construim ceva si sa revenim mai puternici. Steaua a fost mai buna decat toate echipele, putine i-au tinut piept, merita sa fie campioana. A dominat categoric campionatul si l-a castigat la pas. Steaua are viitor". ... 

www.acfgloria.ro

.

Foto - Marius Chiuzan. 

.

0 comentarii1533 vizualizări08 mai 2013
rss 2.0
rss 2.0