Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
ILYO OPEN CUP.

32 de medalii au obtinut sportivii de la CS ILYO Bistrita la ILYO OPEN CUP, competitie desfasurata in data de 11 mai la Bistrita, in Sala Polivalenta. Pe echipe CS ILYO a obtinut locul 1 la categoria copii, locul 2 la categoria cadeti si la clasamentul general tot locul 2. Este a doua editie a concursului si au participat 220 de sportivi de la 16 cluburi din tara. Concursul s-a desfasurat pe doua probe: kyeorugi (lupta) si speed-kick (viteza). 

 CS ILYO Bistrita a participat cu 32 de sportivi, reusind sa obtina 11 medalii de aur, 6 de argint si 15 de bronz.

Medalii de aur au obtinut, la copii: Robert Muresan Stefanutiu, Andreea Corina Haidau, Paul Danci si Iulian Roman. La cadeti, au luat medalii de aur sportivii: Razvan Riti, Diana Fiscutean, Alexandru Dan Cantor, Liana Ionela Musteata, Danut Folfa si Stefan Vasile Dragomir. De asemena, la speed kick, Mario Raul Filip a luat medalia de aur.

 Medaliile de argint au fost obtinute de Florin Ionut Anca, Ana Maria Gaina (ambii la cadeti) si Bianca Berar la juniori. La speed kick, au luat medalii de argint Maria Riti, Paul Danci si Andreas Claustean Pop-Buia.

 Medalii de bronz au obtinut urmatorii sportivi de la CS ILYO: Maria Riti, Melinda Ioana Cotoc, Ana Riti, Andreas Pop Buia, Dana Sandra Bolog, Raul Mario Filip la copii (lupta). La cadeti, Emilian Sergiu Bizau, David Tarik Grigorescu si Darius Lungu au obtinut si ei medalii de bronz. La juniori, au luat bronzul: Cristian Sos, Silviu Valentin Gabor. La speed kick, au luat medalii de bronz David Ureche, Horatiu Moldovan, Ana Riti si Andreea Corina Haidau.

  Sponsorii principali ai concursului au fost Geoplast, Rimini si Alma Store. "Conducerea Clubului Sportiv ILYO multumeste parintilor pentru sprijinul acordat precum si familiilor Stefanutiu- Muresan George si Anamaria (managerii Geoplast), Riti Lucian si Mirela (Rimini si Alma) si Pop Buia Claudiu si Mihaela (Italceramic). De asemenea, multumim domnilor Tiberiu Cret (Witaro Grup), Calin Harsianu (Salix) si Gelu Gliga (Cabtec Prod)", spune Marius Muti, presedintele CS ILYO Bistrita.

 

 

 

 

1522 commentarii3836 vizualizări14 mai 2013




rss 2.0
rss 2.0