Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 27 Septembrie 2020 - 1972 vizitatori azi
Infrangere in ultima partida: Gloria - Chiajna 1-3.(20 de poze)

Meciul dintre Gloria Bistrita si Concordia Chiajna a inceput pe o ploaie torentiala, care in doar cateva minute a acoperit suprafata de joc cu apa. Arbitrul a decis sa opreasca jocul in minutul 13, la scorul de 0-0. Antrenorul principal Nicolae Manea a trimis in teren urmatoarea formatie: Bota - Gut (Trestenicu 64), Iordache, Hlinca, Siplacan - Oprea, Feher (Peica 67), Jarda, Chitu - Bruma (Pop 55), Cubilla. Au debutat in Liga I Gut si Bruma.

Partida s-a reluat vineri, 31 Mai, de la ora 14:15, in conditii meteo foarte bune si pe o suprafata de joc perfecta. Oaspetii marcheaza la prima ocazie de gol importanta, in minutul 31, inscrie jucatorul cu numarul 2, Mihai Savin. Oaspetii continua sa atace, Cosereanu suteaza putin pe langa poarta aparata de Bota. Prima repriza se incheie cu un scor favorabil oaspetilor, 0-1. Chiajna se dovedeste echipa mai inspirata si isi majoreaza avantajul prin Florin Ilie. Unul dintre cei mai buni jucatori ai Gloriei in acest meci, Cubilla, reduce din diferenta cu o lovitura de cap, Gloria Chiajna 1-2. Bagiu reface diferenta de doua goluri cu sase minute inainte de final, 1-3. Un meci fara miza, o editie de Liga I dupa care ambele formatii se despart din punct de vedere sportiv de primul esalon. Gloria Bistrita a primit licenta pentru urmatorul sezon al Ligii I. In clasament, echipa alb-albastra a terminat ultima, acumuland 17 puncte, cu 3 victorii, 9 egaluri si 22 de infrangeri. Gloria a invins pe CSMS Iasi, scor 1-0, Dinamo Bucuresti, scor 2-1 si Otelul Galati 2-1, golaveraj 21-69.

http://www.acfgloria.ro

.

Foto - Marius Chiuzan.

1 comentariu1701 vizualizări01 iunie 2013




rss 2.0
rss 2.0