Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 25 Februarie 2020 - 2792 vizitatori azi
Trupa Cheers la Campionatul National de Majorete.

Sambata Brasovul a gazduit la Arena Liceului cu Program Sportiv "Ion Tiriac", a sasea editie a Campionatului National de Majorete. Inainte de deschiderea oficiala, pentru o prezentare mai vasta si mai indeaproape a participantilor, s-a organizat o parada a tuturor echipelor, din Piata Sfatului, pe traseul George Baritiu-Maternitate, Poarta Schei, Arena "Tiriac". La acest eveniment au participat 46 de echipe din 22 orase, din 15 judete din tara.

Printre acestea se gaseste si Bistrita noastra, cu reprezentatele trupei de majorete "Cheers", ce debuteaza prin aceasta participare, la nivel national, de o mare anvergura. Iata cum, desi inca la inceput de drum, trupa de majorete "Cheers" se situeaza pe locul patru, dupa munca si ore intregi de antrenamente. Fetele nu vor sa se opreasca aici si sunt convinse ca daca maresc ritmul de pregatire si lucreaza mai mult, vor ajunge pe podium, in anul urmator.

Pe aceasta cale, trupa Cheers multumeste sponsorilor (GoldPlast, Conacul Verde, Transmixt, Auto Meister) si de asemenea presedintelui Consiliului Judetean Emil Radu Moldovan si purtatorului sau de cuvant Bogdan Ivan Gruia, care sustin comunitatea tinerilor dansatori din Bistrita si care au facut posibila participarea lor la acest campionat.

0 comentarii1869 vizualizări09 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0