Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 25 Februarie 2020 - 2892 vizitatori azi
Demonstrativ de tir cu arcul la Bistrita.(25 de poze)

Duminica 16.06.2013 a avut loc la Bistrita un eveniment de promovare a Tirului cu Arcul, sport mai putin cunoscut din pacate pentru bistriteni. Evenimentul a avut loc pe terenul Colegiului National Liviu Rebreanu incepand cu ora 11:30 si a durat aproximativ 2-3 ore, invitatii Clubului Mushin Dojo fiind Doru Danilet si Codruta Angelescu.

 Antrenorul de Tir cu Arcul - Doru Danilet - a urmat cursuri de perfectionare organizate de Federatia Internationala de Tir cu Arcul (FITA- World Archery):

               - in Marea Britanie, Londra, 07 - 13 noiembrie 2011. In urma absolvirii celui de-al 5-lea seminar de inalta clasa a primit atestatul World Archery. Curs organizat in colaborare cu Archery GB - Federatia Britanica de Tir cu Arcul.
              - in Italia, Roma, 03 - 06 noiembrie 2009. In urma absolvirii celui de-al 4-lea seminar de inalta clasa a primit atestatul FITA. Curs organizat in colaborare cu FITARCO - Federatia Italiana de Tir cu Arcul
              - in Koreea, Goesan City, 17 - 29 octombrie 2007. In urma absolvirii acestui curs de inalta clasa Doru Danilet a primit atestatul FITA si un atestat de antrenor 3 de la Academia de Tir cu Arcul a renumitului antrenor koreean Hyung Tak Kim.

Codruta Angelescu - multipla campioana nationala la Tir cu Arcul.

 Intrarea a fost libera, toti cei prezenti avand posibilitatea sa vada si sa incerce acest sport.

 .

Foto - Marius Chiuzan.

.

0 comentarii2135 vizualizări17 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0