Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 23 Februarie 2020 - 12346 vizitatori azi
Cupei Bistrita in cadrul turneului Tenis Partener - tenis pentru toti.

La baza sportiva Stadionul  Municipal s-a desfasurat in perioada 22-23 iunie 2013 a doua editie a "Cupei Bistrita" in cadrul turneului Tenis Partener tenis pentru toti.

"Cupa Bistrita" nu inseamna numai o competitie de tenis, ci este o alternativa de petrecere a timpului liber alaturi de familie si prieteni.

In fiecare amator exista un mic profesionist, sau cel putin un gand a existat candva de a ajunge sa joace la un nivel mai inalt. De aceea meciurile sunt frumoase, cu ambitii si orgolii  mari.

Au participat 35 de jucatori de tenis de camp din mai multe orase: Arad, Bistrita, Baia Mare, Bucuresti,Cluj, Nasaud, Sighet, Satu-Mare, Vatra Dornei.

Competitia s-a desfasurat pe 3 niveluri de joc (5,6,7) la simplu si un nivel de joc la dublu(7).

Duminica s-au jucat finalele la nivelul 5,7 simplu si finala de dublu la nivelul 7. Finala de nivel  6 simplu dintre Malinescu Marius si Cosoiu Florin se va juca luni dupa amiaza.

La nivelul 5 simplu  finala s-a  disputat intre Anisiu Daniel din Cluj si Birta Viorel din Bistrita primul dintre cei doi castigand turneul cu scorul de (7-5, 4-6, 6-2).

Invingatorul la nivel 7 simplu a fost Chiru Andru care a obtinut victoria in trei seturi impotriva adversarului sau Lumperdean Dan (scor 1-6, 6-2, 7-5).

La nivelul 7 dublu  finala s-a  disputat intre Dumitru Florin Remes/Ion Cristian Dudasu si Cristian Pungovschi Bucur/Sergiu Dorian Gabor ambele echipe fiind din  Bistrita.

 In urma unui meci echilibrat, cu ghemuri extrem de disputate Cristian Pungovschi Bucur/Sergiu Dorian Gabor au obtinut victoria cu scorul de 4-6, 6-4, 10-8.

 

0 comentarii3997 vizualizări23 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0