Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Joi 28 Martie 2024 - 14587
Gloria Bistrita. Negrean - antrenor principal, Coroian - director tehnic

Administratorul judiciar al clubului Gloria Bistrita, Vasile Urs i-a prezentat miecuri, 3 Iulie 2013, in sala Clubului Sportiv Municipal pe Sandu Negrean - noul antrenor principal si Cristian Coroian - noul director Tehnic al echipei. Site-ul oficial al echipei de fotbal Gloria Bistrita va prezinta o parte din declaratiile facute in cadrul conferintei de presa.

Declaratii Vasile Urs - Administrator judiciar Gloria Bistrita: "Dumneavoastra ii cunoasteti cu siguranta pe Sandu Negrean si Cristian Coroian. Sandu Negrean este antrenorul principal al echipei iar Cristian Coroian va avea functia de director tehnic al clubului Gloria. Stafful tehnic se va completa in perioada urmatoare cu un preparator fizic si cu antrenori care se vor ocupa in primul rand de echipa a doua. Din acest an clubul va reinfiinta echipa a doua, care va activa in sezonul urmator in Liga a IV-a, ne dorim ca aceasta echipa in anul urmator sa promoveze in Liga a III-a. Ca obiectiv general pentru prima echipa, stabilit impreuna cu noii antrenori si noua conducere tehnica este promovarea imediata a echipei in prima liga, desi la aceasta ora inca nu suntem foarte siguri ca vom activa in Liga a II-a, teoretic mai exista sanse, chiar daca sunt foarte mici, sa activam in Liga I, depinde ce se va stabili la sedinta Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal care va avea loc sambata. Incepand de maine, organizam un trial la care vor participa mai multi jucatori, din care vor fi selectati cei care vor dovedi ca merita sa faca parte din echipa noastra. Incepand cu data de 14 Iulie lotul se va reuni si va incepe pregatirea specifica, va fi o perioada de pregatire in Bistrita, urmata de un turneu in Austria, dupa care se va reveni la Bistrita, unde vor fi organizate cateva meciuri de pregatire. In data de 7 Septembrie incepe campionatul Ligii a II-a"


Declaratii Cristian Coroian - Director Tehnic Gloria Bistrita: "Ma bucur sa va revad, am venit la Bistrita cu entuziasm, multa pofta de munca, avem o misiune destul de grea insa mereu mi-au placut provocarile si am incercat sa le rezolv. Plecam la drum cu gandul de a reveni in Liga I in anul urmator. Nu o sa fie usor, insa cu cat va fi mai greu cu atat satisfactia si rezultatul final vor fi mai gustoase"


Declaratii Sandu Negrean - Antrenor principal Gloria Bistrita: "Din moment ce conducerea a avut incredere in noi si ne-a pus antrenori inseamna ca munca pe care am depus-o aici, atat ca jucator cat si ca antrenori secunzi, a fost apreciata si trebuie sa multumim pentru sansa care ne-a fost acordata, speram sa promovam" ...

http://www.acfgloria.ro/noutate.php?id=1892

.

Foto - Marius Chiuzan.

2 commentarii2975 vizualizări03 iulie 2013




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0