Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 21 Septembrie 2020 - 27108 vizitatori azi
Gimnastii lui Liviu Pop.

Berbecar Marius si Bataga Cristian, componenti ai Lotului Olimpic de Seniori ai Romaniei, se afla la Campionatul Mondial Universitar in Rusia. Neacsa Bogdan, component al Lotului National de Juniori va participa la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Fote. Erlich Alexandru si Moldoi Daniel  componenti ai echipei de gimnastica LPS-CSM Bistrita,au sustinut examenul de maturitate- bacalaureatul, pe care l-au promovat. Restul echipei se afla la in cantonament de pregatire la Piatra Fantanele la cabana Clubului Sportiv Municipal Bistrita. Echipa s-a intarit cu 2 gimnasti noi, Marc Razvan si Righeti George Etien aflati la categoria juniori III. Baietii au venit de la CSS Resita si CSM Cluj in cautarea unor conditii mai bune de pregatire. A revenit in forta, dupa 3 ani, Mutiu Stefan. El s-a retras de la Lotului National de Juniori Bistrita dupa absolvirea liceului si a plecat la Sibiu unde a urmat cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport si a continuat sa lucreze in sala de gimnastica de la Sibiu ca antrenor voluntar obtinand rezultate bune. La cei 22 de ani impliniti aici la munte, in 6 iulie 2013, a decis ca mai are ce arata in gimnastica cu conditia sa fie antrenat de cel care l-a promovat la Lotului National de Juniori si anume Liviu POP. 

 La antrenamente, Liviu Pop este ajutat de secundul sau, Cornel Burduhosu care se pregateste pentru examenul care i-ar putea asigura un post de profesor.

 

 

 Prof. M.Pop 

0 comentarii1911 vizualizări09 iulie 2013
rss 2.0
rss 2.0