Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 27 Septembrie 2020 - 2570 vizitatori azi
Expozitie cu o motocicleta de concurs.
Avem placerea sa va invitam, in acest sfirsit de saptamina, mai precis simbata si duminica, pe pietonalul din Bistrita (in zona sediilor PNL - PDL) unde membri clubului Crazy Snails din Bistrita organizeaza o expozitie cu motocicleta de concurs a pilotului nostru, Iosif Ureche.
Iosif, este primul bistritean care a debutat in acest an in Campionatul National de Motociclism Viteza pe Circuit al Romaniei, intitulat generic Romanian Superbike Championship, prescurtat RoSbk.
Iosif concureaza pe o motocicleta Kawasaki ZX10R, la clasa Superbike 1000 Rookies, clasa in cadrul careia ocupa locul intii in clasamentul general provizoriu, dupa 3 etape desfasurate, din care a cistigat 2. Cursele s-au desfasurat pe circuite din Grecia, Cehia si Slovacia urmind a avea loc cea de-a 4-a etapa pe circuitul de la Hungaroring din Ungaria, in perioada 9-11 aug.2013.
Scopul actiunii noastre este de a mediatiza activitatea competitionala a pilotului nostru, in incercarea permanenta de cautare de noi finantari din partea sponsorilor dornici a-si promova imaginea prin acest sport.
Este binecunoscut faptul ca sportul cu motor, in general, dar motociclismul viteza in special, presupune investitia de considerabile surse de bani, fara de care participarea si respectiv performanta nu este posibila.
in capionatul Rosbk Iosif Ureche este inscris ca si membru component al singurei echipe de profil dinTransilvania, Team33 din Cluj-Napoca.
 

 

Va asteptam cu drag,
Cu stima,
Echipa Club Crazy Snails Bistrita.
 
0 comentarii1813 vizualizări26 iulie 2013
rss 2.0
rss 2.0