Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 23 Februarie 2020 - 11724 vizitatori azi
La Bistrita se antreneaza fotbalisti juniori din Croatia si Irlanda.

In aceste zile au efectuat un stagiu de pregatire pe terenul sintetic de la Gloria mai multi fotbalisti tineri veniti din strainatate. Pregatirea a fost asigurata de Anghel Lacatus de la clubul Castelano Bistrita. Printre acestia a efectuat antrenamente de evaluare si Tomislav  Zecevic.

Tomi are 13 ani, face parte din "generatia 2000" si se antreneaza de la varsta de 6 ani.  El joaca acum la echipa NK din Zagreb, pe postul de fundas desi a jucat pe toate pozitile. Tomislav a declarat ca i-a placut antrenamentul din Romania, ca doreste foarte mult sa se antreneaze deoarece ii place acest sport.

Legatura cu Romania vine de la mama care este romanca iar tata lui este croat.  Mama acestuia - Claudia Zecevic ne-a spus ca dorinta ei este ca Tomi sa joace pentru Romania si ar vrea sa se stie de el in Romania, iar in viitor se va antrena la cluburi unde primesc numai copii talentati si cu perspective reale.

In acest context Anghel Lacatus ne-a spus ca la Bistrita sunt veniti si doi juniori de origine romana din Irlanda, care vor efectuat stagii de pregatire la clubul sau iar pe urma vor fi prezentati la echipe cu renume.

 

7 commentarii2464 vizualizări29 iulie 2013
rss 2.0
rss 2.0